0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARKO MARIN: Lep gol u Lučanima, ‘Delije’ evo dva razloga zbog kojih u subotu morate na ‘Marakanu’

Objavljeno: 07.03.19 u 17:13

Marko Marin postigao je prelep gol u Lučanima, ali kako kaže to je bila samo najava za spektakl u subotu od 18 časova kada na ‘Marakanu’ dolazi Zemun.

U subotu će Crvena zvezda sa svojim navijačima proslaviti 74. rođendan, a cena ulaznica je 100 dinara, simbolično u humanitarne svrhe. Tim povodom je i Marko Marin pozvao sve navijače crveno-belih da u subotu od 18 časova dođu na naš najveći stadion.

– Srećan sam što ćemo zajedno proslaviti rođendan, Zvezda je klub sa bogatom istorijom i dugom tradicijom i zaslužuje pravi spektakl u subotu. Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji, a uveren sam da će i ovog puta prevazići sebe. Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upotpunimo slavlje i da atraktivnim potezima i lepim golovima ostvarimo pobedu i donesemo radost našim navijačima. Cene ulaznica su simbolične, sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe i to je još jedan razlog da u subotu svi dođete na Marakanu – rekao je Marin.

Marko Marin je efektnim pogotkom potvrdio pobedu crveno-belih od 3:1 u Lučanima u 25. kolu Superlige Srbije.

– Lep gol, drago mi je da sam ga postigao samo kako bih potvrdio dobru igru i pobedu ekipe. Dobro smo izgledali na terenu i, što je najvažnije, ostvarili smo pobedu. Idemo korak po korak ka svom cilju – osvajanju šampionske titule. Izjednačili smo rekord, na korak smo od toga da se upišemo u istoriju. Za to ćemo se takođe svi boriti u subotu i zato vas čekamo na Marakani – poručio je Marin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter