7
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Goalkeeper Vladimir Stojkovic Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VLADIMIR STOJKOVIĆ NAJAVIO: Izbacićemo Zvezdu iz kupa, a posle Radnički u finalu. Obećavam!

Objavljeno: 06.03.19 u 20:48

Fudbaleri Partizana porazom od Radničkog iz Niša pet kola pre kraja ligaškog dela Superlige imaju 18 bodova manje od Crvene zvezde a 11 od Radničkog i praktično su ispali iz borbe za šampionsku titulu, ali golman crno-belih Vladimir Stojković veruje da on i njegovi saigrači mogu do jednog trofeja ove sezone.

– Znali smo da će biti teško, istrošeni smo i emotivno i fizički i nismo mogli da se podignemo kada je trebalo. Nastavljamo dalje, spremamo se i daće Bog da bude to finale Kupa sa njima, pa da vidimo.

Imate zamisli za Kup?

– Pa da, prolazimo Napredak u Kruševcu, pa prvo polufinale sa Zvezdom kod nas, pa na Marakani revanš i finale u Nišu, naravno sa Radničkim. To je naša projekcija.

Što se tiče meča sa Radničkim…

– Malo ih je i sreća danas služila, ali to je fudbal. Nadam se da ćemo se revanširati. Nema šta, dolazimo iz utalmice u kojoj smo se istrošili, ali borili smo se i verujem da ćemo gospodi koja peva da se osvetimo. I to kada najviše bude bolelo, obećavam, rekao je Stojković u momentu kada se iz svlačionice fudbalera Radničkog još čula pesma nakon pobede nad crno-belima.

0
0

7 Komentara

  1. Mnogo ste providni i pretenciozni, Pratim vas i ne mogu da verujem koliko ste neobjektivni Klasičan ste biltenčić, može vam se. Samo zapamtite, ničija do zore….

    0
    0
    Odgovori
  2. Otkud on zna koga ce izvuci u sledecem kolu kupa?Da mu nije Vuletic rekao posto on sve zna! Vidim da zamjera igracima Radnickog sto se raduju i to je u pravu…cemu se radujete,kao da ste pobijedili neku ekipu! Tu ste gdje ste,jer vas vodi mrznja protiv Zvezde i samo te utakmice ginete,poslije vas nema nigdje..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter