0
Evrokupovi

DUŠAN ‘SILNI’: Možda sam previše gledao Zidanove snimke… (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.19 u 09:27

Evropa bruji o srpskoj i Ajaksovoj ‘desetki’, Dušanu Tadiću, koji je sinoć deklasirao Real Madrid na ‘Santjago Bernabeu’.

Nakon fantastičnog gola, dve briljantne asistencije i piruete pored Kazemira koja će ući na mnoge TV špice, uz trijumf Ajaksa od 4:1 i prolaz u četvrtfinale – Tadić nije skrivao euforiju.

– Ponosan sam, pre svega na naše navijače, na saigrače, ljude iz stručnog štaba… Verujem da smo na ovaj način usrećili mnoge ljude. Baš zbog ovakvih večeri sam potpisao za Ajaks. Kad su svi pojedinci u službi tima onda možemo da postignemo velike stvari. Sve što bi trebalo da uradimo jeste da nastavimo da igramo na ovaj način – rekao je Dušan Tadić.

Istakao je da mu je Zinedin Zidan idol i upravo na ‘njegovom Santjago Bernabeu’ ga je ‘skinuo skoro u originalu.

– Oduvek je Zidan bio moj omiljen igrač. Sve što je radio bilo je posebno. Verovatno sam gledao previše snimaka njegovih najboljih poteza. Igrali smo protiv najboljeg kluba na planeti. Velika je stvar pobediti ga na ovakav način – rekao je Tadić posle svoje veličanstvene utakmice.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter