2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Uvek sam na slatkim mukama, voleo bih da igramo svaki drugi dan da svima dam šansu

Objavljeno: 05.03.19 u 12:21

Nakon remija u ‘večitom derbiju’, Crvenu zvezdu čeka gostovanje u Lučanima.

Crveno-beli će odmeriti snage sa ekipom Mladosti sutra od 16 časova, tim iz Lučana je trenutno petoplasirani u Superligi sa osvojenih 39 bodova.

– Idemo ekipi koja je poslednjih godina u vrhu srpskog fudbala, igrali su Evropu i finale kupa. Iskusan tim koji ima jednog od najboljih golmana u ligi – Rosića, doveli su Bojića… Ne menjaju sastav i igraju dobro, a sve zasluge za to nosi moj kolega Milovanović. Derbi kola svakako, jedna teška utakmica, a mi se spremamo se za pobedu, počeo je Vladan Milojević.

Ovo je prvi meč crveno-belih, svega nekoliko dana nakon ‘večitog derbija’.

– Navikli smo na mentalno pražnjenje. Mi smo profesionalci i spremni smo za nova iskušenja.

Kao posledice meča sa Partizanom, Milojević neće moći da računa na neke standardne prvotimce poput Milana Borjana. U deset dana Crvena zvezda će odigrati četiri utakmice.

– Imamo veliki fond igrača, navikli smo na zgusnut raspored. Žao mi je što ne mogu svima da pružim šansu, pred svaki meč sam na slatkim mukama koga da izvedem na teren. Pokušaću što vise da rotiram, da svima dam minutažu, da svakoga uigram. Voleo bih po broju igrača da imam više od dve utakmice nedeljno.

Da li su Lučani jedno od najtežih gostovanja?

– Do plej-of-a – da, ovo je najteže gostovanje.

Ukoliko Milojević ne izgubi dve utakmice, oboriće rekord Slavoljuba Muslina prema broju mečeva bez poraza.

– Ne vodim se time, rekorde obarati je lepo, ali gledam da se fokusiram samo na osvajanje bodova. Ako već dođe rekord, lepo.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Darko Noveski

0
0

2 Komentara

  1. “VLADAN MILOJEVIĆ: Uvek sam na slatkim mukama, voleo bih da igramo svaki drugi dan da svima dam šansu”! Iz ove tvoje izjave se vidi kakav si ti kapacitet od trenera! Ko ovako nešto može izjaviti?! Trener mora da ima 14-15 igrača uvek spremnih a više od toga broja ne mogu biti spremni, uigrani, jer se onda stvar razvodnjava, relativizuje! Protiv one ekipe sa nekrofilskim dresovima si me razočarao toliko da ti više ništa ne verujem! Ti jednostavno ne možeš da nadigraš ni fk Opanak , iz Gornjeg Gajtana! Sutra u Lučanima će biti ista prepoznatljiva igra, sa telefonskim centaršutevima preskačući sredinu terena. Igra spora, jalova, neborbena, mlaka sa Stojkovićem, Savićem, Rodićem na neprirodnoj poziciji, Čaušićem, Jovičićem i žalosnim “kapitalcima”! Jel’misliš da se tako može pobediti Mladost?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kome češ ti dati šansu?! Kada ćes ti dati šansu Joveljiću, Veljku Nikoliću i Stanojevu?! Nikada, a možda ni tada! Nemaš ti ono iz čega se legu pilići! Tvoj kolega Mirković, iz kluba sa nekrofilskim dresovima, ti je održao čas iz taktike i lične hrabrosti! Postavio je u tim 17-o godišnjeg Pavlovića koji je uhapsio hvalisavca Boaćija, tog neuhvatljivog strelca iz penala u SLS i rezervistu iz kineske lige! Pre podne tinejdžer Pavlović je imao pismeni iz Srpskog a posle podne došao i stavio u džep hvalisavca sa Marakane. Da te podsetim to je onaj berač kokosa što je lupio i ostao živ, kako Partizanu neće pomoći ni 10 Mesija, jer on je šef na Marakani! Lako mu je biti šef na Marakani kada si mu ti trener! Videli smo i tvoj i njegov učinak u derbiju protiv tima u nekrofilskim dresovima! Koliko je tvoje znanje vidi se po tome što Pavkova šikaniraš i držiš da bude rezerva onome koji je ostao u džepu jednog tinejdžera!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter