0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SOLSKJER PIKIRAO POJAČANJA: Jedan od najboljih štopera na svetu i defanzivac Juventusa su ‘na meti’

Objavljeno: 05.03.19 u 19:56

Na ‘Old Trafordu’ žele da pojačaju defanzivnu liniju za narednu sezonu.

Nakon prvog dela sezone koji nije bio preterano uspešan, u drugom su ‘crveni đavoli’ bili dosta bolji te već sada razmišljaju da tako nastave i naredne.

Ako uprava kluba odluči da vođenje ekipe i naredne sezone poveri Solskjeru, on bi mogao da raspolaže sa dva veoma kvalitetna defanzivca. Prema pisanju ‘Tutomarketa‘ želje ovog kluba su igrač Napolija Kalid Kulibali i defanzivac torinske ‘stare dame’ Žoao Kanselo. Ovakav aranžman neće biti uopšte jeftin, jer je cena trenutno jednog od najtraženijih štopera na svetu oko sto miliona evra, dok je Juvetusov Portugalac nešto jeftiniji i za njega bi trebalo platiti oko 60 miliona.

Kulibali bi u značajnoj meri popravi izgled poslednje linije Solskjerovog tima, ali ga se isto tako tim sa ‘San Paola’ neće lako odreći. Da bi se ovi tansferi uopšte realizvoali, nekoliko igrača će morati da napusti Junajted. Prvi na toj listi je Darmian, ali bi lako za njim mogli i Lindelof , kao i Smoling.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter