26
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I TERZIĆ: Ne pamti se da je u nekom derbiju jedan klub oštećen za dva gola

Objavljeno: 03.03.19 u 00:25

I direktor Crvene zvezde je prokomentarisao događaje iz 159. ‘večitog derbija’.

Još jedan duel Zvezde i Partizana završen je bez pobednika, rezultatom 1:1.

Dosta će se pričati o nekoliko sudijskih odluka sa pomenutog meča. Oba trenera bila su nezadovoljna suđenjem posle meča, kao i dobar deo igrača, a i generalni direktor Zvezde:

– Sramno suđenje, ne pamti se da je u nekom derbiju jedan klub oštećen za dva gola. Nikolić je morao da dobije direktan crveni karton. Grujić je produžio utakmicu samo tri minuta, time je jasno pokazao kakve su mu namere bile. Izmišljao je faulove kod Pavkova, Nije mi jasno šta je hteo sudija Grujić. Šta će sada reći ovi naučnici iz Partizana? Nadam se da će posle ovog sramnog suđenja prestati da obmanjuju narod i da izigravaju žrtve, izjavio je Terzić za ‘Blic’.

0
0

26 Komentara

  1. pokrij se terzicu i cuti, mici se iz fudbala, da je postenja, igrali bi vi neku BETON ligu osnovanu samo za vas i slicnima vama, zato pssss, koliko je klubova protiv vas osteceno, i BETON liga bi bila vrh za vas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzo ti bar cuti, tebi nije mesto ni u zvezdi ni u fudbalu uopste, koliko su drugi osteceni protiv vas, vi bi sada igrali jedva BETON ligu da postoji, pokrij se i ne blebetaj.

    0
    0
    Odgovori
  3. G-dine Terzić, pratim Zvezdu od malena pamtim i loše i dobro, pamtim i dobre i loše timove, mislim da se svi slažu da imamo timčinu(ja mislim da nam fali štoper bržu i probati Gajića na desnom ako ne i jednog i drugog najuriti, onda zadnjeg veznog koji zna fudbal najuriti Jovičić, Čaušića) Najveći problem ovog tima čak i na anomalije koje sam naveo(moje skromno mišljenje) je trener, neznam i nemogu da verujem da nevidi problem da on nezna da napravi igru, sve ekipe u super ligi su nas nadugraki(Radnik, Vojvodina, Napredak, Partizan u prvom derbiju pa i sad je pokazao da to što ima odlično koristi,) Mogu i stručniju analizu da izloži, ja već godinu dana pričam da on nema veze i to se nije primećivao dok je bio Kanga, Donald i Krstičić, sad je problem. Odgledaj pažljivo pa ćeš sa vidiš sa su sudije najmanji problem. TRENER TREBA DA ODE

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa tvojim komentarom! Problem u Zvezdinoj igri protiv Partizana nisu bile sudije (iako je bilo grešaka, na obje strane), već najveći Zvezdin problem je Milojević! Posle priprema u Turskoj, Zvezda mi liči na dokonog psa koji sam sebe pokušava da uhvati za rep! Zvezda ima grupu fudbalera koji su vanzemaljci za naše prilike (Borjan, Gajić, Jovančić, Vulić, Marin, Pavkov, Jirka, Joveljić, Vukanović) a “trener godine” ih nije uigrao, već je samo razvodnio situaciju. U timu mu igraju igrači koji kod npr. Lalatovića ili Rastavca, ne bi bili ni kandidati za prvi tim (Stojković, Savič, Čaušić, Jovičić, Milijaš i svi smešni “kapitalci” Ben, Boaći i Ebesilio)! Kada Zvezda promeni trenera odmah će imati igru a ovi igrači koji su nesposobni za ozbiljna takmičenja u Evropi će biti odstranjeni iz ekipe kao nepotrebni!

      0
      0
      Odgovori
    • Da li si ti normalan?
      Taj trener je uradio sa zvezdom sto nijedan trener nije uradio preko 25 godina.
      Trener nije problem. Losije vodi derbije, ali ni jedan derbi nije izgubio.
      I on ima iza sebe rekorde i strasnu seriju nepobedivoati.
      Trenera koji osvaja trofeje ne treba menjati

      0
      0
      Odgovori
  4. Prvo moram reci da ofsajd kod gola Bena nije bio, drugo, bio je cist penal za Partizan (start Milunovica sa zemlje nad Nikolicem), ali verovatno kompenzacija za onaj ofsajd, trece, gol Partizan je regularan (pogledajte gde vam stoji Milunovic kod predaje lopte), cetvrto, gol ste dali posle nepostojeceg faula kojim vas je castio sudija Grujic, peto, sudija je potpuno izgubio kontrolu nad utakmicom i sesto, a u stvari trebalo bi biti prvo, zvezda ne moze nikoga pobediti ako joj se ne skloni ili sudije ne sviraju za nju. Mi smo i za VAR i strane sudije sto vi niste. U takvoj situaciji garantujem da bi Partizan satrao ovu zvezdu. Cao, zdravo!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja se secam kad ste davali gol iz gol auta ,i kad je gol priznat kad nije presla gol liniju…secam se i da nam nije sviran penal 20 godina…secam se i da si bio na poternici …baltazar veliki naucnik terzic

    0
    0
    Odgovori
  6. ……….naucnik Dr. Terzic pobegao iz drzave zbog lopovluka a vratio se kao dr. propasti pod kaucijom i dobija naslovne strane u medijima……..on i Seselj se vratili u zemlju a na hiljade mladih obrazovanih pobeglo iz drzave !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Moramo da priznamo da odlazkom MAZICA nemamo sudije za vecite derbije i moraju stranci da sude.FSS nadam se da je svestan.OVO JE BILA LAKRDIJA,DA LI NEKO IZ SAVEZA GLEDA NEMACKO PRVENSTVO KAKO SE SUDI.

    0
    0
    Odgovori
  8. Sram te bilo dzukelo jedna, imate tri puta jaci tim a za 90 minuta niste ni jednu izglednu priliku napravili, ovo je jos jedan pokazatelj da ne mozete nikoga da napadnete ko vam se snazno i borbeno suprostavi kao Partizan sada, ali ni jednu pravu gol sansu na svom stadionu niste napravili, e to je sramota jer davno veca razlika u kvalitetu nije bila.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo, Zvezdo i Zvezdane stoji da je grešio sudija al mi igru nemamo Trener je greška menjaj trenera nekrivite sudije i jedni i drugi, u ovom derbiju smo mi oštećeni u nekom drugom oni i tako. Sa ovakvim timom trebalo je mnogo bolje

      0
      0
      Odgovori
  9. Ma daj Terzicu idi se leci Dr Mirkovic vam udario taktiku niste znali da se sastavite vama ni Nejmar ne bih pomogao sa ovako slabim Partizanom smesan si idi se leci parazitu bolesni vecito tebe neko krade hahaha evropska zvezda

    0
    0
    Odgovori
    • Ja ipak mislim da ti treba da se leči, iz tvog komentara zrači samo pakost, gnev i kompleks. Ti si totalno odlepio. Spusti se na zemlju, i sledeći put razmisli šta ćeš napisati. U međuvremenu idi do lekara, popričaj sa psihologom, možda ti pomogne…

      0
      0
      Odgovori
  10. Памтиш лоше Терзићу. Уосталом, ви сте противници вара. Што се дербија тиче, офсајд није био, гол је требао бити признат. Није свиран пенал Партизану. Гол за вођство Партизана је споран јер се не види ко лопту удара да би дошла до Николића. Ако је Звездин играч, гол је чист. Ако је Косовић онда је офсајд. Али ја нисам могао видјети. Зачетак ваше акције у којиј сте дали гол (на вашој половини) судија свира непостојећи фаул у Звездину корист из које даје Звезда гол. Мали из одбране ПФК-а добија жути због наводног лакта иако руке није ширио а играч Звезде није ни скочио него се подвукао под лакат. Николић је требало да добије црвени као и један играч Звезде прије тога али с обзиром на то да је судија био најгори актер ионко прелоше утакмице, није смио то учинити јер би тек онда направио хаос. Преружан и очајан дерби. Нико ништа показао није и камо среће да је завршио 0:0 па да видимо само то како су нам лоше екипе ми ћемо сад форсирати на коликом дну су нам судије

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter