4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZDJELAR O ČARKAMA I MARINU: Ni roditelji mi nisu prijatelji na terenu!

Objavljeno: 02.03.19 u 20:37

Još jedan ‘večiti derbi’ upisao je Saša Zdjelar u svoj CV.

I novi remi, pošto su Crvena zvezda i Partizan igrali 1:1 na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Dobru partiju odigrao je Zdjelar u generalno veoma dobrom izdanju veznog reda Partizana večeras u Ljutice Bogdana. Pogotovo kada je reč o prvom poluvremenu u kom su gosti bili puno bolji.

– Čestitam Crvenoj zvezdi i svim navijačima jer je prošlo bez bilo kakvih nereda. Utisak je da smo ispustili pobedu jer smo imali vođstvo nakon onog gola koji smo postigli uz puno sreće. Ušla je… To je to, spremamo se za novu utakmicu i sledeće iskušenje, rekao je Zdjelar.

Bivši fudbaler Olimpijakosa je potom govorio o čarkama u finišu meča i duelima sa Markom Marinom koji mu je bio saigrač u ‘pirejskim danima’.

– Čarke su normalne, to je derbi. Na kraju je svako svakome pružio ruku i idemo dalje. Marko Marin i ja smo prijatelji, ali na terenu je drugačije. Ni roditelji mi nisu prijatelji na terenu. Da imam brata ni njega ne bih štedeo.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Stefan Smuđa

FOTO: STARSPORT

 

0
0

4 Komentara

  1. Da je sudija imao pravilan kriterijum dosuđivanja grubih prekršaja ti ne bi moj Zdjelaru kraj utakmice dočekao na terenu nego na tribinama. Toliko faulova što dosuđenih što nedosuđenih od strane crno belih nisam nikada video. Zvezdini igrači u odnosu na partizanovce izgledali su kao baletani. U idućim utakmicama predlažem da derbije ne sude domaći arbitri već neki od evropskih – nepristranih.

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se onda nista od gola ne bi bilo u Septembru za Zvezdu ne bi se produzavali tereni po potrebi i krali svi klubovi u super ligi na racun rezimske mezimice, sada kad prvi put nije pristrasno sudjenje vi se ljutite, neka vas nauci Nebojsa Covic kako se pisu saopstenja, on place i 14 dan posle Nisa

      0
      0
      Odgovori
      • Sto se tice guranja pojedinih klubova od strane sudija i drzave i da niko na to ne reaguje onda ste to vi batice grobari mali bedni ni navijace nemate pa sta vi mislite da izadjete u evropu i da trazite tri odvojena boksa hahahaha pa to samo kod nas ima dodjete kod drugog na stadion i pocnete da rusite o palite pa palite kod sebe ako imate sta

        0
        0
        Odgovori
    • Ви и јесте балетани. Навикли сте да вас противници не муче и да вам се склањају, па сте постали балетани. П.С.Не позивајте стране судије – давно је Партизан то тражио. А и ВАР форсирамо неколико година, али ви поштењачине нисте жељели. Тако да тишина и спавање.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter