0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJERLIGA: Tragičar Obamejang, Pevci se izvukli

Objavljeno: 02.03.19 u 15:44

Derbi 29. kola Premijer lige doneo je dosta uzbuđenja, ali ne i pobednika, meč Totenhema i Arsenala završen je  nerešenim ishodom. 

Nakon tri meča u nizu Arsenal je ovog puta ostao bez celog plena, dok su gosti uspeli da prekinu negativnu seriju od dva poraza. 

„Topdžije“ su povele nakon 16 minuta igre. Sevnula je kontra, Lakazet je pronašao Remzija, ovaj izašao jedan na jedan sa golmanom, obišao Ljorisa i smestio loptu u mrežu ‘pevaca’. Heri Kejn je uspeo da deset minuta kasnije zatrese mrežu Arsenala, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda. Imali su fudbaleri Totenhema više prilika da izjednače, ali je na golu briljirao sjajni Nemac Bernd Leno

Domaći fudbaleri su se dobro ispromašivali u uvodnom delu drugog poluvremena, a upornost im se isplatila u 74. minutu. Kejn je imao priliku sa bele tačke koju je iskoristio. Šutirao je u jednu stranu, a golmana poslao u drugu. Navijači su se pomirili sa rezultatom, a onda je Obamejang imao priliku sa bele tačke da donese pobedu svom timu, ali nije bio precizan. 

PREMIJER LIGA 29. kolo

Subota

Totenhem – Arsenal 1:1 (0:1)
(Kejn 74pen – Remzi 16)

16.00
Bornmut – Man. siti 
Brajton – Hadersfild 
Barnli – Kristal palas 
M. junajted – Sautempton 
Vulverhempton – Kardif 
16.00
Vest Hem – Njukasl

Nedelja

13:00 Votford – Lester 
15:05 Fulam – Čelsi
17:15 Everton – Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter