0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆ PRED BAČKU: Idemo hrabro u Bačku Palanku, imperativ je pobeda

Objavljeno: 01.03.19 u 15:59

Zemun grčevitu borbu za opstanak nastavlja u Bačkoj Palanci u nedelju od 15 časova.

Remi sa Radom i Mačvom, a sada i gostovanje Bačkoj koja je takođe rival Zemunu u borbi za opstanak.

Drugi deo sezone Zemun je otvorio sa dva remija, na Banjici je bilo 2:2 protiv Rada, a na Gradskom stadionu bez golova u duelu sa Mačvom. Šef struke ekipe iz Gornje Varoši Dejan Đurđević se nada prvoj pobedi u 2019. godini ovog vikenda u Bačkoj Palanci.

– Dodali smo dva boda na naš saldo, ali ne mogu da budem prezadovoljan. Falilo nam je i protiv Rada na gostovanju i protiv Mačve kod kuće malo sportske sreće da bodovni saldo bude veći. Nisam zadovoljan rezultatom ali se ekipa trudi. Mi nemamo vremena da nam očekivanja budu mala, moramo da računamo i pokušamo da osvojimo ta tri boda. Ekipa Bačke je isto u nezgodnoj situaciji i neće biti lako. I mi smo u lošoj situaciji, ali mogu misliti koliki je pritisak njima jer ipak igraju kod kuće. Nešto slično kao što je nama bilo pred prošli vikend i utakmicu sa Mačvom. Imamo svoj plan igre i svoje adute i otići ćemo hrabro u Bačku Palanku, izjavio je Đurđević za klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter