0
Evrokupovi

UEFA BEZ MILOSTI PREMA KAPITENU REALA: Zbog žutog kartona dva meča suspenzije

Objavljeno: 28.02.19 u 19:42

Prljav je Serhio Ramos igrač, to nije tajna, pa žuti kartoni za njega ne predstavljaju neko iznenađenje, ali je ovog puta napravio veliku grešku koju je UEFA žestoko sankcionisala.

Kapiten Real Madrida je protiv Ajaksa minut pre kraja meča napravio faul za žuti karton kako bi „preskočio“ revanš u Madridu („kraljevski klub“ ima 2:1), ali miran dočekao utakmice četvrtfinala.

Ipak, prekršaj nad Kasperom Dolbergom bi mogao skupo da košta i njega i Madriđane, pošto je izjavom da „bi lagao kada bi rekao da nije napravio nameran faul za žuti karton“ privukao pažnju UEFA, a evropska kuća fudbala nakon kraće istrage Ramosa kaznila sa još jednom utakmicom suspenzije.

Tako će kapiten Reala pored meča protiv Ajaksa propustiti i prvi meč četvrtfinala, ukoliko naravno u Madridu ne izgube sa dva ili više golova razlike, ili ne prime tri pogotka. 

A u četvrtfinalu rivali bi mogli da budu Totenhem, Roma, Pari Sen Žermen, Mančester Siti, Bajern, Liverpul… Čini se, veliki kiks Ramosa i nepromišljen potez koji bi itekako skupo mogao da košta Madriđane.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter