0
Domaći fudbal

NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Crvena zvezda produžila ugovor sa renomiranim sponzorom

Objavljeno: 27.02.19 u 16:46

Šampion Srbije dobio je novo veliko pojačanje u okviru sponzorskog pula. Crveno-beli su danas produžili ugovor sa renomiranom kompanijom. 

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, direktor Omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović, direktor hotela „Cepter“ Đorđe Rašić, kao i dvojica prvotimaca Branko Jovičić i Dejan Joveljić.

– Ovo je četvrta godina uspešne saradnje FK Crvena zvezda i kompanije „Cepter“, odnosno „Cepter“ hotela. Lider u svojoj oblasti druži se sa liderom u oblasti fudbala. Međusobna saradnja dala je do sada izvanredne rezultate i jednom i drugom učesniku. Dosta je korišćeno ono što smo kroz sponzorski ugovor dogovorili, a rezultat svega toga videće se i dalje u funkcionisanju naše Omladinske škole, koja u ovom trenutku ima izuzetno veliki broj mladih i perspektivnih fudbalera koji će svoje pripreme održavati u objektima visokog standarda koje „Cepter“ kompanija ima – rekao je Svetozar Mijailović.

Đorđe Rašić je takođe istakao zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

– Ovo već postaje tradicija koja se, iskreno se nadam, neće ni prekidati. Crvena zvezda i „Cepter“ su odlučili da „Cepter“ pomogne mladim fudbalerima i Omladinskoj školi, neki od njih su sada u prvom timu i drago nam je da smo barem malo doprineli uspehu Crvene zvezde. Omladinski tim koji se pripremao u Bajinoj bašti ušao je u Ligu šampiona, ne znam da li je baš do nas, ali ćemo reći da imamo i mi neke zasluge u tome. Saradnja je izvrsna i ne bismo ništa menjali, nadamo se da će i novi Zvezdini klinci videti kako se lider u hotelijerstvu sve više i više razvija. Sledeće godine dodajemo još jedan hotel u Vrnjačkoj Banji, a nadamo se da će lokalne vlasti napraviti i fudbalski teren sa veštačkom travom, kako bi pripreme bile još bolje. Bajina bašta je do sada zadovoljavala Zvezdine standarde koji su uvek sve veći, što i mi pratimo stalnim podizanjem lestvice – naglasio je Rašić.

Direktor Zvezdine Omladinske škole iz prve ruke preneo je utiske

– Hvala kompaniji „Cepter“ jer je prepoznala mogućnosti uspeha u saradnji sa FK Crvena zvezda. Drago mi je da su dva svetska brenda nastavila dugoročnu i nadam se plodonosnu saradnju, koja će se i produbiti. Mene kao direktora Omladinske škole zanima uspeh njene dece i sigurno će uz takve uslove hotela „Cepter“ taj uspeh biti još veći – poručio je Mladenović.

Već dugi niz godina Crvena zvezda je organizator kampova na kojima dečaci imaju priliku da pokažu svoj talenat i eventualno postanu deo Omladinske škole FK Crvena zvezda. Talentovani napadač Dejan Joveljić je u mlađim kategorijama iskusio sve mogućnosti ove višegodišnje saradnje.

– Stvarno imamo najbolje moguće uslove u hotelima „Cepter“. Praktično sam omladinac i stvarno imamo samo sve pohvale za uslove koje nam omogućavaju – rekao je Joveljić.

Vezista Branko Jovičić je takođe naveo prednosti saradnje sa kompanijom „Cepter„, posebno u fazi oporavka.

– Koliko je bitan razvoj mlađih kategorija, tako je jedan od najvažnijih segmenata kod nas oporavak posle treninga i napornih utakmica. Vrlo rado koristimo „Cepter“ lampe za oporavak i rehabilitaciju, i sa te strane hvala im na tome što nam pružaju i pomaže da budemo još bolji – poručio je Jovičić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter