0
Evropske lige

FOTO: YouTube

BARSA OPASNO ZAGRIZLA ZA JOVIĆA: Skauti Katalonaca ga gledali uživo čak 14 puta!

Objavljeno: 26.02.19 u 19:10

Napadač Ajntrahta još jednu nedelju u nizu je najzaslužniji za pobedu svog tima. Ovog puta u pobedi nad Hanoverom od 3:0 imao je gol i dve asistencije. 

Španski mediji navode da su čelnici Barselone ozbiljno zagrizli za Luku i da će učiniti sve da ga dovedu u letnjem prelaznom roku. 

Skauti sa ‘Kamp Nou’ stadiona pomno prate razvoj Luke Jovića, a u prilog tome govori podatak da su čak 14 puta slali svoje izaslanike da se lično uvere u kvalitet Jovića

Barsa želi da podmladi napad, a veruju da će Luka Jović biti pravo rešenje na duže staze. Jović je vodeći strelac Bundesllige. Postigao je 15 golova i na to treba dodati i šest u Ligi Evrope. 

Trener Hanovera Adi Hiter pun je reči hvale za našeg napadača, ali posebno ističe to što Jović bez pogovora sluča i kritike.

– Nedostajalo mu je koncentracije, pažnje, poslednji pas. To se dešava na terenu, pričali smo na poluvremenu i njegova reakcija u nastavku je bila momentalna. Čak iako imate 30 godina neke stvari učite i menjate, a to što je mlad nije opravdanje, jer znam da može bolje, rekao je Hiter.

Jović je u nastavku igrao kao novi čovek. Stalno je gledao ka klupi šta kaže Hiter i usvajao njegove savete.

– Mnogi igrači bi se slomili posle toliko propuštenih šansi u prvom poluvremenu. Ali, Luka je pokazao rekaciju. Ima 21 godinu i veoma dobro reaguje na kritiku i brzo unosi promene. Neverovatno je šta je već postigao u svojim godinama, poručio je austrijski stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter