2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ‘POTPISALA’ CRNOGORSKOG BISERA: Došao sam u največi klub u Srbiji, puno mi je srce!

Objavljeno: 25.02.19 u 18:04

Klub iz Ljutice Bogdana danas je predstavio novog igrača.

Reč je o momku rođenom 5. aprila 2000. godine, koji će ostatat u Zeti iz Golubovaca narednih šest meseci, a onda će se priključiti crveno-belima.

Visoki napadač Nikola Krstović je danas, u prisustvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, na Marakani potpisao ugovor koji će važiti do leta 2023. godine, sa mogućnošću produžetka na još godinu dana.

– Došao sam u najveći klub u Srbiji. Jedva čekam da se priključim prvom timu Crvene zvezde i da što pre počnem sa radom. Narednih šest meseci provešću u Zeti na pozajmici i onda se u junu priključujem Zvezdi. Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje, gledao sam svaku Zvezdinu utakmicu i želim što pre da zaigram. Od prvog meča davaću maksimum i nadam se da ću postići što više golova, rekao je Krstović nakon potpisivanja ugovora.

Jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera za Zetu je već postigao 27 golova u seniorskoj konkurenciji.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

2 Komentara

  1. Baš mi je drago što je Nikola Krstović došao u Zvezdu! Rođen sam i živim u Beogradu, moja majka je od bratsvta Krstovića, iz srpske Zete! Krstovića ima u dva mesta u Zeti, u Golubovcima i Mojanovićima, svi slave Nikolj dan i svi su Srbi! Ne znam jedino odakle je Krstović, iz kojeg od ova dva mesta, ali ću se raspitati preko rođaka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter