0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U SURDULICI SE RADUJU SPEKTAKLU: Radnik se nada iznenađenju

Objavljeno: 23.02.19 u 10:30

‘Za početak superligaškog proleća u Surdulici – fudbalski spektakl’, tako u Surdulici najavljuju današnje gostovanje Crvene zvezde na jugu Srbije.

Radnik dočekuje Crvenu Zvezdu, a to je uvek spektakl fudbala u ovom delu Srbije, kada Gradski stadion u Surdulici primi oko 3000 ljubitelja ovog sporta.

Pripreme za odigravanje prve utakmice Radnika na domaćem terenu u ovoj kalendarskoj godini izvedene su po planovima i neće biti prepreka da se dva tima predstave u najboljem svetlu surduličkoj publici.

– Biće spektakl! Mislim da smo se dobro spremili, kao i uvek, igrači bili koncentrisani na svaki trening i zato mnogo ne brinem. Neki su protivnici jači neki slabiji od nas, ali mi smo spremni da pružimo dobru igru protiv najbolje ekipe u našem šampionatu. Svaki naš igrač ima ambicije da se dokaže upravo protiv Zvezde. Naše je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice, odigramo dobro i pokušamo da iznenadimo. Da li ćemo uspeti u tome, videćemo posle utakmice – rekao je na konferencije za medije trener Radnika, Milan Milanović.

Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, karte su u prodaji još od sredine nedelje po ceni od 200 dinara za tribine Sever i Jug, 300 dinara Zapad, dok je za tribinu Istok cena ulaza 500 dinara.

Utakmica počinje u 17h, a direktan prenos meča biće na TV Arena Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter