0
Domaći fudbal

Nastavlja se 23. kolo Superlige, odigrane su još dve utakmice. U Kruševcu je viđena nula. Dok je meč u Lučanima bio više nego zanimljiv za malobrojnu publiku. 

SUPERLIGA SRBIJE: ‘Bušne’ čarape u Kruševcu, petarda u Lučanima, domaćima taličan 10. minut

Objavljeno: 23.02.19 u 16:27

Nastavlja se 23. kolo Superlige, odigrane su još dve utakmice. U Kruševcu je viđena nula. Dok je meč u Lučanima bio više nego zanimljiv za malobrojnu publiku. 

Nakon remija u prošlom kolu protiv Proletera (1:1) još jedan remi ekipe iz ‘carevog grada’ Napredak je nastavio svoju seriju bez pobede koja se sada proteže na osam mečeva. Poslednju je ekipa Milorada Kosanovića zabeležila 24. novembra protiv Mačve na svom terenu. Napredak je odigrao bez golova protiv Spartaka iz Subotice i dodatno zakomplikovao svoj plasman u plej-of. Napredak će sledeće nedelje u gostovanju u Vranju imati priliku da prekine negativan niz. 

Druga utakmica odigrana od 14 časova donela je pravu goleadu. Utakmicu u Lučanima dobila je domaća Mladost, sa 5:0, oni su ovom pobedom preskočili Napredak na tabeli Superlige.Već u 10. minutu sviran je kazneni udarac za ekipu Mladosti. Gol je postigao Aleksandar Pejović sa bele tačke. Interestan je podatak da je ovo drugi gol u polusezoni koju Lučani postižu sa penala u 10. minutu. Isti igrač postigao je pobedonosni gol za Mladost i u prethodnom kolu takođe u 10. minutu. Iskusni vezista se ponovo upisao u strelce u 37. minutu. Petar Bojović je 20. minuta kasnije postigao prvenac u dresu Mladosti, a Pejović je het-trik overio u 67 minutu. Konačan rezultat 5:0 postavio je Miloš Ristić u 91. minutu. Mladost u sledećem meču gostuje Proleteru u Novom Sadu. 

Superliga, 23. kolo:

Petak

Vojvodina – Radnički Niš 0:1 (0:1)
(Pankov 47)

Subota
Zemun – Mačva 0:0
Mladost Lučani – OFK Bačka 5:0 (2:0)
(Pejović, 11, 37, 67, Bojović 57, Ristić 91)

Napredak – Spartak Subotica 0:0
17.00: Radnik – Crvena zvezda 
19.00: Partizan – Proleter N.S. 

Nedelja
13.00: Čukarički – Voždovac 
14.00: Rad – Dinamo Vranje 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter