3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Beograd, 23.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RIKARDO GOMEŠ ZADOVOLJAN IZDANJEM: Nadam se da ću postići gol i protiv Zvezde

Objavljeno: 23.02.19 u 21:50

Odlična igra u prvom poluvremenu donela je Partizanu novu pobedu. U strelce se dva puta upisao Rikardo Gomeš koji je večeras bio jedan od najboljih na terenu. 

 


Reprezentativac Zelenortskih ostrva postigao je dva pogotka i podigao svoj konto na 13 golova u sezoni za Partizan. 

– Vredno sam trenirao i naporno radio za ovu priliku. Nastaviću u ovakvom maniru i dalje. Promašio sam nekoliko prilika. To je normalno u fudbalu.  Na početku nismo bili na našem nivou, ali smo brzo uspostavili kontrolu i do kraja poluvremena igrali smo onako kako je potrebno. Najvažnije od svega je da smo pobedili, ističe Gomeš

U dve utakmice prolećnog dela prvenstva Partizan je postigao šest golova i nije primio nijedan. Samopouzdanja pred ‘večiti derbi’ ne manjka u redovima vicešampiona. 

– Prošlonedeljna, a i pobeda večeras daju nam veliko samopouzdanje pred derbi. Znamo da je pred nama velika šansa i daćemo sve od sebe da pobedimo Crvenu zvezdu. Nadam se da ću nastaviti golgeterski niz i u narednom meču, nada se napadač Partizana.

Gomeš je zadovoljan podrškom navijača i nada se da neće izostati ni u narednim mečevima. 

-Podrška navijača uvek je od velike važnosti. Nadam se da će biti naš dvanaesti igrač i naredne nedelje protiv Zvezde, ističe Gomeš.

Nemanja Nikolić načeo je Bačku, a potom se nadovezao Gomeš, istu situaciju videli smo i večeras. Gomeš je bio asistent kod prvog, a Nikolić mu se revanširao kod drugog pogotka. 

– Kada zajedno tresemo mrežu i asistiramo jedan drugome to je dobro za klub. Mislim da smo napravili dobru hemiju, iskoristio je priliku da pohvali Nikolića Rikardo Gomeš

Uživo sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter