0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Bogat sportski dan otvaraju fudbaleri Vojvodine i Radničkog, prate Košarka i Tenis

Objavljeno: 22.02.19 u 08:31

Bogat sportski petak je pred nama. Tenis, rukomet, košarka i fudbal ulepšaće dan svakom ljubitelju sporta. Derbi domaćeg prvenstva igraju Vojvodina i Radnički, a pogledajte šta vas danas još očekuje u svetu sporta. 

Od 14 časova na Areni Sport 2 možete pratiti ATP u Marseju, a ukoliko ste ljubitelj rukometa, očekuje vas meč SEHA lige između Steue i Metalurga, taj meč je na programu od 17:15. Francuska liga je na AS 3, meč između Strazbura i Lila počinje od 20:45. Nešto ranije, ljubitelji domaćeg fudbala imaju priliku da uživaju u meču između Vojvodine i Radničkog. Otvaranje 23. kola SLS je na programu Arena 1 od 18 časova. kompletnu šemu Arena televizije pogledajte ispod. 

Ljubitelji dobre košarke na programu Sport Klub 2 mogu pratiti utakmicu kvalifikacija za SP TurskaSlovenija, meč počinje od 17 časova. Ljubitelji Evrolige na programu SK3 mogu da uživaju u prenosu Darušafaka Fenerbahče, turski derbi je na programu od 18:15, a prava poslastica na programu je od 21 čas, tada Real Madrid dočekuje Bajern. Nećemo zaboraviti ni fudbal, Premijer liga vas čeka na SK 1, Vest Hem dočekuje Fulam od 20:45.  Kompletnu programsku šemu Sport Klub kanala pogledajte ispod.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter