0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

RADOVAN KRIVOKAPIĆ: Uslovi na ‘Karađorđu’ nisu bili idealni, Radnički iskoristio grešku

Objavljeno: 22.02.19 u 21:25

Posle poraza njegovog tima od Radničkog, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da su crveno-beli mnogo želeli i borili se za pobedu, ali da je jedna neopreznost u odbrani uslovila da gosti osvoje sva tri boda na ovom meču.

Vojvodina je danas poražena od Radničkog rezultatom 0:1 (0:0), u 23. kolu Super lige Srbije.

– Ono što smo najavili pre utakmice, to se i obistinilo. Uslovi za igru na ‘Karađorđu’ nisu bili idealni, ali i Radnički i mi smo morali da se prilagodimo. Hteli smo, želeli smo, bili smo borbeni, agresivni, disciplinovani… Međutim, ovakve greške Radnički iskusno i znalački zna da iskoristi. Mislim da je ta mala nepažnja prilikom prekida početkom drugog poluvremena zapravo bila i presudna, iako smo apostrofirali da je Radnički baš iz prekida najopasniji. Tokom čitavog drugog poluvremena, pokušavali smo da se vratimo i napadali smo sa svim snagama koje imamo, ali nismo uspeli da preokrenemo rezultat. Fudbalerima Vojvodine dajem punu podršku i to isto očekujem od svih, jer ipak su oni jedna mlada ekipa, koja je još u stvaranju. Nadam se da će nam se ovo negde vratiti, s tim da ovakav pristup, želja i volja moraju biti prisutni na svakoj utakmici. Mom kolegi i prijatelju Lalatoviću i Radničkom želim sve najbolje u nastavku prvenstva i da ostvare sve svoje ciljeve, napominje Krivokapić.

U sastavu Vojvodine, na današnjoj utakmici nije bilo Nigerijca Ezea Vinsenta.

– Dan pre utakmice, Eze se požalio na bol u primicaču. Lekarska služba je uradila sve što je bilo do nje, a po dobijenom snimku je ustanovljeno da on nije bio spreman za ovaj meč, rekao je Krivokapić.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Voždovca u Beogradu, a taj meč igraće se narednog vikenda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter