0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Votford napunio mrežu Kardifa, Mitrović i Marković poraženi u gradskom derbiju

Objavljeno: 22.02.19 u 22:38

Na startu 27. kola Premijer lige odigrane su dve utakmice.

Votford je sa 5:1 porazio Kardif, a Vest Hem rezultatom 3:1 Fulam.

Izabranici Klaudija Ranijerija su stigli do ranog vođstva, već u 3. minutu je Rajan Babel postigao vodeći pogodak. Rajan Sesenjon je odlično pratio situaciju po levom krilu, izbegao ofsajd zamku nakon čega je dobro centrirao po zemlji, a nakon smušene reakcije defanzivaca Vest Hema na loptu je natrčao holandski fudbaler i doneo prednost gostima.

Čekićari su potom preuzeli inicijativu i to se isplatilo. Sa dva brza gola u finišu poluvremena je Vest Hem preokrenuo. Nakon kornera sa desne strane je Riko loše boksovao loptu, glavom je Antonio odigrao do Ogbone koji ju je skrenuo pravo do Čičarita, a meksički napadač izjednačio rezultat.

Opet je korner bio ‘koban’ po Fulam. Izveo ga je Snodgras, a Isa Diop uspeo da se najbolje poziciniora pored uspavanih defanzivaca Fulama i glavom savlada Rika. Na samom kraju utakmice konačnih 3:1 postavio je Antonio na asistenciju Marka Arnautovića.

Đerar Delofeu i Troj Dini su odigrali odličnu utakmicu protiv Kardifa. Španac je postigao tri vezana gola, u 18. minutu, pa dva u razmaku od tri minuta sredinom drugog poluvremena. Dini je u 73. povisio na 4:0, da bi utešni pogodak za Velšane postigao Bamba. U prvom minutu nadoknade utakmice je kapiten Votforda još jednom savladao Eteridža.

Premijer liga, 27. kolo:

Petak

Vest Hem – Fulam 3:1 (2:1)
/Čičarito 28, Diop 40, Antonio 90 – Babel 3/

Kardif – Votford 1:5 (0:1)
/Bamba 82 – Deulofeu 18, 61, 63, Dini 73, 90/

Subota
13.30 Barnli – Totenhem
16.00 Bornmut – Vulverhempton
16.00 Njukasl – Hadersfild
18.30 Lester – Kristal Palas

Nedelja
15.05 Arsenal – Sautempton
15.05 Mančester Junajted – Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter