0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

PARTIZAN ČEKA PROLETER: Mirković poziva na oprez – neugodna su ekipa na gostovanjima

Objavljeno: 22.02.19 u 11:51

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 19 časova utakmicu 23. kola Superlige Srbije. Na Stadion Partizana dolazi novosadski proleter. 
 Zoran Mirković se izjavom putem zvaničnog sajta kluba obratio javnosti. Trener Partizana izneo je očekivanja pred meč.

− Pred nama je utakmica sa Proleterom koja je poznata kao jedna čvrsta i neugodna ekipa. Čak, ako se pogleda statistika možemo reći da bolje igraju na gostovanjima odnosno da su više bodova uzeli u prvenstvu kao gosti, nego kao domaćini. I u toj prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom momentu i zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez Čvrsti su, bolji deo ekipe su im napadačka četvorka − Čović, Čolović, Vujaklija i Krasić, ističe Mirković.

Crno-beli u ovom meču sigurno neće moći da računaju na talentovanog Svetozara Markovića.

− Tako je, čekamo definitivno sve rezultate i na osnovu tih rezultata medicinski sektor će se dogovoriti šta je najbolje uraditi po tom pitanju. Sveta je veoma bitan za našu obranu i našu igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu se vodimo onim, da koga nema bez njega se mora, zaključak je Mirkovića. 

Ulaznice za ovu utakmicu biće besplatne i mogu se podići putem sajta Tiketlajn, a na dan utakmice na biletarnicama stadiona Partizana. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter