0
Evropske lige

LEGENDARNI FUDBALER REKAO SVOJE: Vidić otkrio koga želi na klupi Junajteda

Objavljeno: 22.02.19 u 09:17

Jedan od legendi Old Traforda, srpski fudbaler Nemanja Vidić dao je svoj sud o tome ko bi trebalo da predvodi Mančester Junajted u nastavku sezone

Fudbaler koji je glavom išao gde drugi nisu smeli nogom i nekadašnji kapiten Mančestera Nemanja Vidić ističe da sve što se dešava u klubu nije slučajno. Ovo je po njegovim rečima baš ono što je Đavolima potrebno.
 
– Veliko ime nije garancija. U klubu su bili Murinjo i Van Gal i nisu uspeli. Za mene je Murinjo jedan od najboljih trenera u poslednjih 40 godina, ali nije mu išlo.  Zbog toga treba sačuvati Olea, uspeo je da nađe zajednički jezik sa igračima, da igra pozitivan fudbal po kojem smo poznati. Niko to nije uradio bolje od njega, dodaje Vidić. 

Vidić je u Junajtedu igrao od 2006. do 2014. za Crvene đavole odigrao je 211 utakmica. Osvojio jer pet titula, Ligu Šampiona i tri Liga kupa. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter