Kako sada stvari stoje iskusni vezista će ponovo obući dres reprezentacije Srbije. Selektor Srbije Mladen Krstajić otputovao je sa delegacijom FSS-a na čelu sa Slavišom Kokezom u London kako bi pokušali da vrate Luku Milivojevića u reprezentaciju Srbije. Po svemu sudeći, misija je bila uspešna, te će vezista Kristal Palasa u kvalifikacijama za ponovo nastupati u dresu reprezentacije. 

Obe strane su prešle preko teških reči koje su izgovorene nakon Svetskog prvenstva u Rusiji, a sve sa ciljem da Srbija u najjačem mogućem sastavu nastupa u kvalifikaicijama za EP 2020 godine u kome će 12 gradova širom Evrope biti domaćini. 


Kako saznajemo Krstajićeva misija nije završena. Nakon Milivojevića selektor Srbije i čelnici saveza pokušaće da ubede i Nemanju Matića da se vrati u reprezentaciju. Podsetimo, Matić je najavio da će se nakon SP u Rusiji povući iz reprezentacije, a delegacija Srbije koja već boravi na ostrvu pokušaće da privoli i Nemanju Matića da u još jednom ciklusu kvalifikacija nosi dres Srbije, a nema sumnje da će ukoliko Matić prihvati poziv Srbija dobiti na iskustvu.