3
Fudbal

OGNJEN VRANJEŠ ODGOVORIO PROSINEČKOM: Jadno je kad gledaš s kim sam bio u krevetu!

Objavljeno: 21.02.19 u 21:41

Posle seks skandala kojim kao sportski portal nismo želeli da bavimo, nažalost cela stvar je stigla do samog terena.

Vest da je selektor Bosne i Hercegovine sklonio iz reprezentacije Ognjena Vranješa podigla je novu buru. Poznat kao čovek bez dlake na jeziku oglasio se sam fudbaler, javno je kritikovao legendu jugoslovenskog i hrvatskog fudbala.

– Jadno je da se ne gleda nečiji učinak i doprinos koji je dao reprezentaciji, već se gleda to u čijem sam krevetu bio – odgovorio je Vranješ legendarnom ‘Žutom’.

Sa druge strane saigrač Vranješa iz reprezentacije Sanel Jahić je za portal ‘Sport.Sport.ba’ rekao da je defanzivac zaslužio ‘šut-kartu’ zbog tetovaži koje ima na telu.

0
0

3 Komentara

  1. Apsolutno , tetoviraš granice RS, a igraš za kalifat.Nikad nisam shvatao, igraš za klub imaš dobru kintu, sanjaš da zaigraš za zemlju koju voliš, ako ti se ostvari, ostvari, ako ne nikom ništa.Tako mislim za sve druge reprezentacije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveca sramota je sto je uopste igrao za reprezentaciju BiH, ako nista drugo barem zato sto bosnjacki navijaci cesto psuju Srpsku ili cetnicku majku kako protivnickim igracima tako se odnosi i na domace. Sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter