0
Domaći fudbal

NENAD LALATOVIĆ U SVOM STILU: Drago mi je zbog prenosa, pa nek Srbija vidi!

Objavljeno: 21.02.19 u 18:22

Derbi 23. kola Superlige Srbije igra se u petak u 18 časova kada Vojvodina dočekuje Radnički iz Niša.

Predigra za ovaj meč nije bila baš prijateljska, trener Vojvodine Radovan Krivokapić istakao je da bi voleo da meč na ‘Karađorđu’ sudi naš najbolji sudija Milorad Mažić. Istu želju izrazio je i trener Radničkog Nenad Lalatović, ali obojici se želja nije ispunila. Šef stručnog štaba ‘Reala sa Nišave’ danas je istakao da mu je drago što će biti TV prenos derbija.

– Pobedili smo Čukarički u prošlom kolu, dok su oni ubedljivo poraženi od Crvene zvezde i pali su u zonu plej-auta, što znači da će biti pod pritiskom. Drago mi je što će se meč direktno prenositi na Areni, jer će to nama biti dodatni motiv da pokažemo Srbiji da smo sa pravom na ovoj poziciji. Ja sam u Vojvodini proveo najlepših 13 meseci kao trener, jako poštujem taj klub, ali sada sam u Radničkom i želeću svim silama da ih pobedim. Igraćemo našu igru, a iako nam neće nam biti lako očekujem da ćemo se u Niš vratiti sa pozitivnim rezultatom – istakao je Nenad Lalatović.

Trener Radničkog se potom osvrnuo na protivnika i nahvalio je svoj bivši klub.

– Pred nama je jako bitna i teška utakmica u Novom Sadu. Nije lako ovoliko dugo držati kontinuitet dobrih rezultata, a ja se nadam da ćemo i posle meča protiv Vojvodine nastaviti sa uspesima. Idemo u goste klubu koji ima sjajnu tradiciju, koji po meni trenutni ima izuzetno kvalitetan tim. Želim da iskoristim priliku da pohvalim Vojvodinu i da kažem da su oni tokom zimske pauze napravili ekipu koja spada među četiri najjače u Srbiji. Poštujemo ih respektujemo, ali kako mi cenimo njih, očekujem da i oni cene nas.

Nenadu Lalatoviću je zasmetalo što pojedine kolege ne cene rezultate Radničkog iz Niša.

– Svedoci smo prethodnih dana da pojedini treneri gostuju na televiziji, da analiziraju Superligu i da izbegavaju da govore u uspesima Radničkog, što je potpuno neverovatno. Zanemaruju naše rezultate, našu seriju nepobedivosti koja traje od jula 2018. godine, ne govore o Haskiću koji je najbolji strelac lige i meni to strašno smeta. Ne tražim da nas hvale, ali moraju da nas respektuju. Mnogima smo trn u oku, mnogima smetamo, ali mi se ne obaziremo na to. Radimo naporno i verujemo da ćemo ove sezone ostvariti sve zacrtane ciljeve – iskren je bio Lalatović.

Šef stručnog štaba tima iz Niša je na kraju otkrio i startnu postavu koja će se suprotstaviti Vojvodini.

– Vojvodini ću suprotstaviti najjači mogući sastav. Ja ne volim da eksperimentišem, pa će na Karađorđe izaći ista postava koja je savladala Čukarički. Na golu će biti Ristić, a u polju Pankov, Crnomarković, Todorovski, Đorđević, Bondarenko, Drinčić, Ranđelović, Kojašević, Grbić i Haskić. Mi ćemo se uskoro sastati sa njima i u Kupu Srbije, ali ovaj meč neće imati nikakve veze sa onim što nas čeka u Kupu – zaključio je Nenad Lalatović.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter