0
Evrokupovi

MASIMILIJANO ALEGRI: Još uvek nismo mrtvi!

Objavljeno: 21.02.19 u 21:55

Trener Juventusa veruje da njegov tim ima kvalitet i umeće da nadoknadi 0:2 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

‘Stara dama’ je sinoć poražena od ‘jorgandžija’ na stadionu ‘Vanda Metropolitano’, ali možda i više od rezultalta 2:0 posle prvih 90 minuta dvomeča, navijače brine igra italijanskog šampiona.

Juventus je imao posed lopte i ništa više, jer su zicere i kontrolu dešavanja na terenu imali domaći igrači. Otuda, Juve bi čak mogao da bude zadovoljan samo sa dva primljena gola, jer se još priča o šansama koje nisu iskoristili Dijego Košta i Antoan Grizman.

Međutim, trener Juventusa Masimilijano Alegri, koji se nalazi pred velikim udarom navijača na ‘čizmi’, veruje u prolaz u četvrtfinale elitnog takmičenja.

– Još uvek nismo mrtvi – rekao je trener Juventusa, a potom obrazložio:

– Ništa još nije gotovo. Setite se samo prošle sezone, kada smo izgubili od Reala na domaćem terenu sa čak 3:0, pa smo u jednom momentu stigli taj minus u gostima i umalo da prođemo dalje. A sada ćemo revanš igrati pred našim navijačima. Znamo da će biti teško, Atletiko te jednostavno tera da igraš loše i spušta tempo, ali nema predaje. Imamo šansu da okrenemo stvari, moramo da verujemo. Nema smisla plakati zbog prosutog mleka – glasio je komentar Alegrija.

Međutim, pred njim je zadatak da pronađe rupu u čeličnoj odbrani Atletika, za koju sinoć nije imao rešenja čak i sa Kristijanom Ronaldom u ekipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter