0
Evropske lige

FOTO: Twitter

KARDIF POGREŠIO: Salina porodica ostala bez 700 hiljada evra

Objavljeno: 21.02.19 u 20:08

Velika administrativna greška Kardifa teško oštetila već bolom skrhanu porodicu tragično nastradalog fudbalera Emilijana Sale.

Veliku grešku napravio je Kardif prilikom registracije Emilijana Sale. Kako prenosi ‘Tajms’, Velšani nisu poslali kompletnu dokumentaciju pa je FA papire vratio u Kardif. Kako je Salin avion pao 21. januara kada je i izugbio život papiri su ostali nepotpisani.

Da je potpisao Sala bi bio osiguran od strane Udruženja profesionalnih fudbalera,što znači da bi u slučaju iznenadne smrti njegova porodica dobila 700 hiljada evra. Postoje indicije da će Unija ipak isplatiti porodici pomenuto obeštećenje, ali će o tome odlučiti sam penzioni fond nakon što mu se dostavi dokumentacija i kopija potpisanog ugovora sa premijerligašem. Na kraju krajeva, i porodica pokojnog Čeika Tiotea dobila je 600.000 funti posle smrti veziste u Kini, iako je ona nastupila šest meseci od odlaska iz Njukasla. Ipak je bio član fonda…

Inače, Kardif i Nant su se juče dogovorili da se rok za isplatu prve rate od ukupno 17.000.000 evra pomeri za nedelju dana do 27. februara. Radi se o sumi od 6.000.000 koja je trebalo juče da bude isplaćena, ali će biti izmirena do sledeće srede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter