0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

ZVIŽDUCI U MADRIDU: Nije se čula himna Lige šampiona, Grizman ‘okrenuo’ leđa! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.19 u 21:15

Osmina finala eltinog takmičenja spojila je Atletiko Madrid i Juventus.

Madridski crveno-beli na svom ‘Vanda Metropolitano’ stadionu pokušaće da izbore pozitivan rezultat pred gostovanje u Torinu.

Trenutak koji je obeležio ovaj duel destio se i pre njegovog zvačnog početka. Kao i na svakoj utakmici Lige šampiona, igrači oba tima ‘poređali’ su se na centru igrališta kako bi poslušali himnu ovog takmičenja, ali se ona ovog puta nije čula. Razlog tome su salve zvižduka i negodovanje navijača domaće ekipe, a kako je to izgledalo možete videti:

Zvižduci domaćih navijača nastavili su se i tokom uvodnih minuta meča, a nema sumnje da će se nastavii svih 90 minuta, kada god u kontaktu sa loptom bude bio portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji se vratio na teren nekadašnjeg velikog rivala.

U večerašnjem terminu igra se još jedan utakmica u Gelzenkirhenu, gde Šalke na svom terenu igra protiv Mančester Sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter