Crvena zvezda je nastavila sa serijom poptisivanja novih ugovora, pošto je vernost timu sa Marakane produžio i Marko Gobeljić.

On je potpisao novi, troipogodišnji ugovor, pa će u Zvezdi biti do leta 2022. godine.


Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Veoma mi je drago da je Gobeljić produžio ugovor. On je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja. Uvek pruža maksimum i verujem da će tako biti i u narednom periodu. Od samog početka se odlično uklopio, veoma je važan njegov vedar duh i pozitivna energija, jer je zbog velikog broja utakmica bitno da u svlačionici postoji dobra atmosfera, da i zbog toga momci uvek daju maksimum u Zvezdinom dresu, rekao je Mrkela.

FOTO: STARSPORT

Ni sam Gobeljić nije krio da je izuzetno srećan jer je produžio ugovor sa voljenim klubom:

– Sigurno da je velika čast kada legenda kluba poput Mitra Mrkele kaže nešto ovako o vama. To mi je samo dodatni motiv da još bolje i jače radim. Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je dupla kruna.

Pre Gobeljića isto su učinili i Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Branko Jovićić, a uskoro bi trebalo da vernost produži i Milan Borjan:

– Mislili su Vujadin i Žule da će ovo proći bez mene, ali sada vide da ne mogu bez mene. Šalu na stranu, uprava radi odličan posao i nadam se da će i ostali igrači produžiti ugovore. Jedva čekam da nove uspehe slavimo zajedno ispred severne tribine, kao i do sada, dodao je za kraj Gobeljić.

(Youtube/Crvena zvezda)