0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

ISPLIVALA PRVA IMENA: Dva kandidata za klupu Čelsija

Objavljeno: 20.02.19 u 10:32

Mauricio Sari bi u narednih nekoliko dana trebalo da i zvanično postane „bivši“, a čelnici Čelsija dali su se u potragu za novim trenerom.

Kako prenosi Skaj, dva imena su se izdvojila kao glavni kandidati da zamene Italijana, i oba bi na svoj način izazvala pravu ekstazu kod navijača.

Ukoliko Sari napusti London, prvi čovek koji bi ga nasledio bio bi Đanfranko Zola, koji bi na klupi Čelsija sedeo do kraja sezone, nakon čega bi stiglo dugotrajno rešenje u liku Zinedina Zidana ili Frenka Lamparda.

Zidan je prošle sezone sa Real Madridom osvojio treću vezanu Ligu šampiona, a potom napustio prestonicu Španije, i od tad je bez posla. Konkurencija Čelsiju je Mančester Junajted, pod uslovom da „crveni đavoli“ odliče da se na kraju sezone zahvale Ole Gunaru Solskjeru na tome što je spasao sezonu i potraže iskusnije rešenje.

Druga opcija je klupska legenda Frenk Lampard, koji je po završetku igračke karijere preuzeo Derbi Kaunti, i sa „ovnovima“ je jedan od kandidata za plasman u Premijer ligu, pošto zaostaje dva boda od mesta koje vodi u plej of.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter