Crveno-beli na domaćoj sceni imaju niz od 47 mečeva bez poraza, a pokušaće da nastave uspešnu seriju koja traje od 1. oktobra 2017. godine.

Nema dileme da je Vladan Milojević sa Crvenom zvezdom ostvario istorijske rezultate, podigao lestvicu naslednicima na visok nivo i sa svojim izabranicima korača prema novom rekordu po broju mečeva bez poraza u domaćim takmičenjima.


Posle uspeha nad Vojvodinom izjednačen je rekord Obilića star dve decenije od 47 utakmica, a cilj je da se stigne generacija Slavoljuba Muslina. Trofejni trener je uspeo da sa crveno-belima naniže 51 meč (3.11. 1999. – 31.3. 2001.). Koban je tada bio Rad na Banjici i “građevinari” su pobedili komšije (1:0) golom Dragana Stevanovića, bivšeg šefa stručnog štaba, koji je tokom karijere posle nastupao na “Marakani”.

FOTO: STARSPORT


Raspored lidera u naredna četiri kola su Radnik, Partizan, Mladost i Zemun, a prst sudbine je “skockao” da ukoliko preskoče ove četiri prepreke istoriju ispišu protiv Rada na gostovanju. Ostaje da se sačeka rasplet misije tokom marta, ali crveno-beli pre svega hoće pobedama da odbrane titulu.