0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POTVRDA STRUČNJAKA: Defanzivac Partizana preskače derbi

Objavljeno: 19.02.19 u 23:48

Ostaje da se sačeka konačna odluka oko eventualne opercije, a ako bude morao na hirurški zahvat sledi pauza od dva meseca. 

Činilo se da je Svetozar Marković samo zbog predostrožnosti napustio meč sa Bačkom, ali defanzivac nije trenirao dva dana i ponovo se pojavio problem sa povredom kolena. Ipak, težak teren je kumovao da Marković mora na bolovanje i kako Hotsport saznaje sigurno će preskočiti derbi koji je na programu 2. marta na stadionu ‘Rajko Mitić’. 

Prema nekim najavama eksperti smatraju da je neophodna operacija meniskusa koji je oštećen i da dalje igranje može da donese teže posledice po Markovića. U narednih par dana uslediće detaljna analiza lekara i ako dođe do operacije neophodna je pauza oko osam nedelja, što bi značilo odustvo do kraja aprila. 

Izgleda da će se posle duže pauze u nastavku sezone u kombinaciji za takmičarski tim naći ‘otpisani’ Bojan Ostojić koji je od jula upisao samo jedan zvanični meč protiv Kolubare u Kupu Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter