4
ATP

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ČESTITAO NOVAKU: Đoković je vanvremenski, hvala mu na svemu!

Objavljeno: 19.02.19 u 16:57

Na adresu najboljeg srpskog tenisera stigla je čestitka iz Humske.

Fudbalski klub Partizan čestitao je Đokoviću na na prestižnoj nagradi koju je dobio juče.

Naime, srpski teniser progalašen je u izboru akadmije Laureus za najboljeg sportistu na svetu za 2018. godinu. Njemu je ovo četvrto priznanje, nakon što je bio laureat 2012., 2015. i 2016. godine, on se sada ponovo vraća na tron.

Kada gotovo mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura ka vrhunskim rezultatuma. On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć. Zato mu se danas čitav svet divi i uz to poštovanje jednoglasno slaže, da je On, Novak Đoković, najbolji sportista sveta već četvrti put po mišljenju sportske akademije Laureus na svečanoj ceremoniji održanoj u Monaku.

FK Partizan čestita Novaku Đokoviću i njegovoj porodici ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu. Đoković je prethodno već tri puta biran za najboljeg: 2012, 2015. i 2016.godine, stoji u poruci Partizana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanvremenski Novak! @djokernole Kada gotovo mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura ka vrhunskim rezultatuma. On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć. Zato mu se danas čitav svet divi i uz to poštovanje jednoglasno slaže, da je On, Novak Đoković, najbolji sportista sveta već četvrti put po mišljenju sportske akademije Laureus na svečanoj ceremoniji održanoj u Monaku. FK Partizan čestita Novaku Đokoviću i njegovoj porodici ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu. Đoković je već tri puta biran za najboljeg: 2012, 2015. i 2016.godine.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

U konkurenciji za ovogodišnju nagradu Đoković je pretekao mnoge svetske sportske zvezde, kao što su vozač Formule 1 Luis Hamilton, NBA zvezda Lebron Džejms, ali i fudbaleri Luka Modrić i Kilijan Mbape.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter