0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN TOŠIĆ: Bitno je da smo drugi deo započeli pobedom

Objavljeno: 18.02.19 u 13:00

A u prvoj utakmici u nastavku sezone za crno-bele igrao je i Zoran Tošić.

Dosta problema sa povredama imao je vezista u poslednje vreme, ali je ponovo na terenu.

– Bitno je bilo da započnemo drugi deo sezone pobedom. Otvorili smo je na vreme i olakšali sebi mirniju utakmicu. Bez primljenog gola, tri postignuta. Lep početak. Asistirao sam, slucajno, ali bitno je da smo postigli pogodak. Posle dužeg vremena sam počeo utakmicu i to mi je najbitnije od svega. Još sam daleko od pravog ritma i znam da mogu mnogo bolje, rekao je Tošić, a potom dodao:

– Osećam se dosta dobro i siguran sam da će moja forma da se podiže iz utakmice u utakmicu. Jer su mi nedostajale u poslednje vreme. Mislim da mogu da pomognem ekipi i da ćemo biti još bolji. Svaki igrač ima svoju funkciju u timu, pa tako i ja. Oporavkom od povrede, šef ima opciju više i zna šta može da očekuje od mene kada sam potpuno spreman. Zato verujem da mi treba još nekoliko utakmica da bih se podigao na nivo koji želi klub, ali i ja sam. Drago mi je što smo odigrali utakmicu baš onako kako smo želeli. Fali nam taj kontinuitet da zaređamo pobede i da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše kada igraju protiv nas, kaže Tošić.

Bliži se i ‘večiti derbi’ koji je na programu 2. marta:

– Moramo da nastavimo da ređamo pobede, pogotovo što je derbi blizu i da bismo u što boljem raspoloženju dočekali tu utakmicu. Želimo da se približimo rivalu i nema bolje šanse od derbija. To nam je šansa da se uključimo u trku“, zaključio je Tošić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter