0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PUN POGODAK: Bivšem igraču Crvene zvezde prija Francuska!

Objavljeno: 18.02.19 u 19:26

Na dva meča krilni igrač se pokazao u pravom svetlu, a tek predstoje novi izazovi za potencijalnog reprezentativca Srbije.

Pre malo vise godinu i po dana Mihailo Ristić (24) je napustio Crvenu zvezdu i prešao u Krasnodar. Sve je bilo kao iz bajke do povrede i promene trenera, te je usledila selidba u Spartu iz Praga, a izgleda da krilnom igraču bas prija Francuska.

Čim je stigao u Monpelje potencijalni reprezentativac Srbije je posle nekoliko treninga upisao debi protiv Monaka i kumovao remiju. Usledio je start juče protiv Lila i uzet je veliki bod, a Ristić je prema ocenama čuvenog lista ‘L’Ekip’ bio među tri najbolje ocenjena igrača u ekipi za samo jedno poluvreme.

Bolovi u loži su kumovali da ostane u svlačionici, a na svu sreću povreda nije teže prirode i posle kraće pauze sa terapijama za njega slede novi izazovi.

Srbin je saigrač Damijana Le Taleka, koji je dve i po godine proveo u Zvezdi i zajedno su nosili dres šampiona Srbije i sada je Francuz ‘domacin’.

Želja momka iz Bijeljine je da se ustali u najboljem timu Monpeljea, a sledeća stranica je da zasluži poverenje selektora Mladena Krstajića, pošto je svaki kvalitetan pojedinac potreban u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. I biće sigurno pod lupom, pošto je smena generacija neminovnost kod ‘orlova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter