5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda povlači još jedan krucijalan potez u ‘cementiranju tima’

Objavljeno: 18.02.19 u 11:24

Narednih dana ugovor treba da produzi Milan Borjan, a pored Milana Rodića još jedan igrač dobio je ponudu i uskoro sledi konačan dogovor.

U Crvenoj zvezdi su skovali plan da sačuvaju bazu tima i za narednu sezonu i produžili su ugovore sa bitnim domaćim igračima, a na stolu je ponuda Milanu Rodiću.

Ipak, kako saznaje HotSport povučen je još jedan potez u cementiranju tima i produžetak saradnje ponuđen je Dušanu Jovančiću. Vezista je imao niz uspešnih partija tokom jesenjeg dela sezone, pa sada crveno-beli hoće da ga nagrade većom platom i da paraf traje do juna 2021. godine.

Bivši kapiten Vojvodine je projektovan da zajedno sa Brankom Jovičićem bude bedem ispred poslednje linije i odradio je dobro mečeve tokom priprema u Antaliji. Prošle nedelje na treningu Jovančić je osetio bol u zadnjoj loži i mora da miruje, a trener Vladan Milojević očekuje da će biti spreman do derbija 2. marta.

Niz potpisa na nove ugovore narednih dana nastaviće Milan Borjan, a to su vec uradili: Milan Pavkov, Filip Stojković, Vujadin Savić, Marko Gobeljić i Branko Jovičić.

0
0

5 Komentara

  1. Predvidivog ambijenta za zdravo poslovanje u Zvezdi nema! Sa kime cementiraju tim?! Zacimentirala je Zvezda svoju sudbinu produženjem ugovora sa Savićem, Stojkovićem i sada sa Jovičićem! Ja sam mislio da je Zvezda tim na zdravim temeljima da imaju ideju kako se radi a oni samo srljaju! Zvezda će u nove kvalifikacije sa istom sporom odbranom sa kojom smo doživeli bruku ove godine u LŠ! Da nije bilo izvanrednog Borjana, primili bi smo laganih 50 komada! Neka je Bog upomoć Zvezdi sa ovim igračima u novim kvalifikacijama! Ne mogu da shavtim da Milojević ne vidi u kom grmu leži zec?! Ako on to ne shvata, onda on nije trener za Zvezdu i nije čudno što Zvezda igra sporo, jalovo, bez energije! !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je sprdnja! “Cementiranje” tima sa onim igračima koji su izgledali smešni u grupnoj fazi LŠ! Ovi što vode Zvezdu nisu ni razmatrali pređeni put, jer da jesu više od pola ovih igrača, nesposobnih za ozbiljno takmičenje u Evropi, više ne bi bili igrači Zvezde! Oćigledno je da ćemo morati da se strpimo dokle ne dođe do privatizacije, da Zvezda stane na zdrave noge! Latinska sentence: “Sve dođe I prođe – samo promena je večna”! A, ona je tu negde. možda iza krivine!

    0
    0
    Odgovori
    • Smešno brate… koje cementiranje sa veteranima??? Trebalo ih je prodati po 200-300 h kao Milića i rasteretiti ekipu i kasu!!!
      Pavkov mora da ostane, ostali su na rasprodaji.

      0
      0
      Odgovori
      • Deda, slažem se sa tobom, ali bih dodao da iz ekipe koja je igrala u grupnoj fazi LŠ, mogu ostati samo Borjan, pošto je Degenek najuren iz Zvezde, niko više od odbranbenih igrača ne može ostati, od zadnjih veznih može ostati samo Jovančić, od veznih samo dr. Marin i Simić i od napadača samo Pavkov! Svi ostali računajući i nejake “kapitalce”, su trebali biti prodati! Sa ovom istom odbranom nemamo nikakve šanse u novim kvalifikacijama! Ovo kažem jer realno gledam na stvari!

        0
        0
        Odgovori
        • Opet si ostavio mozak na chiviluku, kad koristish tudji nick?
          Za komentar si polovichno u pravu!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter