0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Prvo Partizan fudbal, pa košarka, Zvezda fudbal, pa košarka, uživajte!

Objavljeno: 16.02.19 u 08:40

Bogat sportski program je pred nama pre svega zbog činjenice da se nastavlja fudbalsko prvenstvo Srbije i da će danas na teren Partizan i Crvena zvezda.

Program otvaraju fudbaleri crno-bele sekcije. Četa Zorana Mirkovića gostuje Bačkoj i apsolutni je favorit. Tačnije, ‘parni valjak’ nema pravo na kiks, a zanimljivo je videti kako će osvajač Kupa Srbije igrati posle zimske pauze. Prenos je na Areni sport jedan od 13 časova.

Po završetku te utakmice samo sat vremena kasnije na stadionu ‘Rajko Mitić’ u derbiju kola Crvena zvezda će dočekati Vojvodinu. Crveno-beli su se silno pojačali i favoriti su protiv ‘stare dame’ koja je na nekom novom početku u želji da se izbori za plej-of. Prenos utakmice je na Areni sport dva.

Dok fudbaleri Crvene zvezde još budu bili bitke na Areni sport jedan počinje prenos prvog polufinala Kupa ‘Radivoja Koraća’. Partizan igra protiv FMP-a. Prenos je od 17 časova.

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Mega Bemaks, a taj duel je na Areni sport jedan od 21 čas.

Kada je reč o evropskom fudbalu na Areni Sport u centru pažnje je dvoboj Atalante i Milana od 20.30 na Areni sport dva. Na Sport klubu izdvajamo špansku Primeru i duel Barselone i Valjadolida, to jest prenose FA kupa u Engleskoj. Od ostalih sportova tu je završnica košarkaškog kupa Turske, kao i teniski turnir u Roterdamu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter