8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Boaći ‘is back’ – Marin još jednom pokazao kakav je majstor (FOTO)

Objavljeno: 16.02.19 u 17:56

Crvena zvezda je slavila na prolećnoj premijeri i nastavila niz pobeda u Superligi.

Rezultatom 4:0 su izabranici Vladana Milojevića pobedili Vojvodinu.

Izuzetno ofanzivno počela je utakmicu Crvena zvezda i zapretila već u 2. minutu ali je na visini zadatka bio Emil Rockov. Desetak minuta kasnije Goran Čaušić se našao u odličnoj prilici, ali nije lepo zahvatio loptu te golman gostiju nije bio na teškom ispitu.

Marko Marin je pravio velike probleme Novosađanima. I to u svega par minuta dva majstorska poteza, prvo je odlično uposlio Boaćija preko odbrane Vojvodine, ali je Devetak ipak na vreme reagovao. Kasnije je odlično šutirao iz slobodnog udarca, međutim u ugao Emila Rockova koji je uspeo da odbrani.

A onda 24. minut i gol Zvezde. Kombinovali su iz prekida Marin i Ben, na odbitak je išao Veljko Simić ali nije dobro zahvatio loptu, ona je otišla pravo na nogu Ričmonda Boaćija koji tu priliku nije propustio.

Na drugoj strani najveće probleme je pravio Vinsent Eze, pogotovo dva minuta nakon pogotka Zvezde kada je srećom po domaćina Milan Borjan istrčao na vreme. Međutim, novi fenomenalan potez Marka Marina.

FOTO: STARSPORT

Bivši nemački reprezentativac je majstorski uposlio Veljka Simića koji je izbio sam pred Emila Rockova, predriblao ga i postigao pogodak. Finiš prvog poluvremena protekao je bez ozbiljnijih prilika.

Eze nastavlja da preti i u drugom delu utakmice. U 57. minutu je izbio pred Milana Borjana, ali uzalud pošto se nije na vreme odlučio za udarac, te je kanadski reprezentativac otklonio opasnost. Nekoliko minuta kasnije još jedna odlična šansa, u kojoj se našao Ognjen Đuričin. Malo je falilo mladom fudbaleru Novosađana da postigne pogodak pošto je bio sam na 15 metara od gola, ali je bio neprecizan.

Ričmond Boaći potom, drugim golom na utakmici, rešava ovaj meč. Filip Stojković je centrirao sa desne strane, a Graovac propustio priliku da otkloni opasnost. Pred kraj utakmice šansu da dobije imao je i Mirko Ivanić. Fenomenalnu partiju je Marin u poslednjim minutima utakmice zaokružio dodavanjem za Pavkova koji se takođe upisao među strelce.

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 4:0 (2:0)
/Boaći 24, 68, Simić 28, Pavkov 89/

Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca: Oko 22.364
Sudija: Milan Ilić

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Gajić– Jovičić, Čaušić – Ben (od 62. Jirka), Marin, Simić– Boaći.
VOJVODINA (4-2-3-1): Rockov – Stojković, Graovac, Saničanin, Devetak – Milojević, Mitošević – Đuričin, Đurić (od 64. Nešković), Gojkov – Eze.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

8 Komentara

  1. Kako je smesan onaj Pavkov rezerva hoce sve na brzinu bogat transfer u Kinu a nema kvalitet nikada se nije dokazao u Zvezdi, samo neka sedi na toj klupi i uci od Ricmonda kako se daju golovi, nema nista od Kine niko ga ni nece moze samo u Radnicki da se vrati na pozajmicu da dobije lekciju jer je razmazeni klinac koji ne slusa sefa

    0
    0
    Odgovori
  2. Superiorna zvezda pobedila, u JSL moze, sto uz malo srece, sto uz pomoc sudija, posle je propisno istamburaju u evropi, ona tamo obruka srbiju, jer tamo joj pokazu gde joj je mesto, probude je iz sanjarenja. Bolje im dajte video igrice umesto lotpe.

    0
    0
    Odgovori
  3. Najvise mi je zao malog Joveljica kako su ga upropastili, decko je bio ogroman potencijal a sada je propao na klupi uopste ni ne igra, nikada nije uspeo da razvije svoj puni potencijal unistili su ga nazalost

    0
    0
    Odgovori
    • Павков иде у Кину до краја фебруара, 95% су шансе. То би било одлично за Јовељића.

      0
      0
      Odgovori
    • Напротив, могу га упропастити ако га одмах гурну у ватру. Дечко већ 2 сезоне игра редовно (омладинци, Графичар у сениорској конкуренцији, стално је и уз 1. тим – добија понеку шансу од почетка, улази са клупе)…. Ма коме ја објашњавам!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter