2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROBLEMI ZA MILOJEVIĆA: Dva veoma važna igrača otpala za Vojvodinu, da li je ovo sastav Zvezde za premijeru? (SASTAV)

Objavljeno: 16.02.19 u 00:00

Neočekivani problemi za Crvenu zvezdu pred prolećni debi protiv Vojvodine na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 16 časova.

Sve je delovalno na stadionu ‘Rajko Mitić’ kao pod konac sem povrede desnog beka Marka Gobeljića koji je nešto ranije napustio pripreme u Beleku. Ipak, danas dve nove glavobolje dobio je trener Vladan Milojević. Naime, protiv Vojvodine, a možda i do derbija sa Partizanom neće moći da računa na dovjicu veoma važnih igrača.

Prednju ložu povredio je vezista Dušan Jovančić i po prvim procenama pred njim je pauza od deset dana. Takođe, još u Turskoj se na povredu požalio levi bek Milan Rodić, te ni on najverovatnije neće na teren protiv Novosađana. Jovančića bi trebalo da zameni Goran Čaušić, dok je veliko pitanje ko će uz levu aut liniju. Kandidata su dva, prvi je Stefan Hajdin, a drugi Milan Gajić, koji je po opisu posla desni bek, ali je u Bordou bio korišćen levo.

FOTO: FK Crvena zvezda

Jasno je da će na gol sigurno stati Milan Borjan. Desnog beka trebalo bi da igra Filip Stojković. Odbranom će komandovati kapiten Vujadin Savić, dok je znak pitanja kod drugog štopera, ali bi Milunović ako je spreman trebalo da dobije prednost u odnosu na Srđana Babića.

Sredina terena je rezervisana za Branka Jovičić, a pored Čaušića kog očekujemo umesto Jovančića, plejmejker bi trebalo da bude Marko Marin. Desno u napadu će delovati El Fardu Ben koji se oporavio od prehlade dobijene u Beleku, dok levo očekujemo novajliju Erika Jirku. Dilema je napad, čini se da prednost ima Ričmond Boaći, ali pošto se šuška o mogućoj prodaji Milana Pavkova ne bi trebalo da čudi da snažni napadač počne i nekim golom uveri Kineze da spreme oko pet miliona evra.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zanimljivo će biti hoće li se na klupi naći poslednje i najskuplje pojačanje Mirko Ivanić. Odradio je ove sedmice treninge sa novim saigračima. Ovo je projektovani sastav Crvene zvezde za sutra:

Borjan – Stojković, Milunović, Savić, Gajić – Jovičić, Čaušić, Marin – Ben, Jirka – Boaći (Pavkov).

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter