0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE, ZVEZDA ZOVE: Pomozite nam na prvom koraku na putu ka duploj kruni (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.19 u 11:09

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju prolećnu premijeru protiv Vojvodine, a iz kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju.

Sunce je danas obasjalo Beograd, neki bi rekli raduje se nastavku prolećnog dela fudbalskog prvenstva Srbije. Lepo vreme je svakako pozivnica i za navijače da se u velikom broju upute ka stadionima širom Srbije.

Derbi 22. kola Superlige Srbije igra se na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu od 16 časova. Iz Crvene zvezde pozivaju navijače da u što većem broju dođu i podrže tim u borbi na dva fronta. Takođe, smatraju da su učenici Vladana Milojevića to zaslužili sjajnim partijama jesenas i učešćem u Ligi šampiona. Biće to danas prilika i da svi oni kojima je srce crveno-belo vide nova pojačanja Nemanju Milunovića, Aleksu Vukanovića, Erika Jirku, Miloša Vulića i Mirka Ivanića.

Podsetimo, utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ počinje u 16 časova, a cene karata su 300 dinara sever, 400 dinara istok i 500 dinara zapad. Ulaz plaćaju i deca zbog novog sistema ulaska na zapadnu i istočnu tribinu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marin, Boaći i Borjan vas zovu u nove pobede! Neka grmi Marakana! Subota, 16:00, svi na stadion 🔴⚪⚽⚽ #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Crvena zvezda je prva u Superligi Srbije sa 59 osvojenih bodova, Radnički je drugi sa devet bodova manje, dok je Partizan treći sa 44 osvojena boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter