3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena Zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Ulazimo u ciljnu ravninu, ali krećemo od nule

Objavljeno: 15.02.19 u 14:28

Crvena zvezda će u subotu od 16 časova ugostiti Vojvodinu na superligaškoj premijeri proleća.

Vladan Milojević je iskoristio priliku da pozove zvezdaše da sutra, u što većem broju, podrže branioca titule.

– Ulazimo u ciljnu ravninu, a godinu ćemo otvoriti susretom koji nosi epitet derbija. Vojvodina je odlična ekipa i plasman na tabeli ne oslikava pravi kvalitet Novosađana. Angažmanom Mitoševića i Matića pojačali su konkurenciju u napadu i pokušali da poprave efikasnost. Predvodi ih mladi kolega Krivokapić koji ima sjajnu perspektivu i smatram da je on pravi izbor za to mesto – rekao je strateg Crvene zvezde.

Crveno-beli, početak 2019. godine dočekuju uz sjajnu tradiciju, ali niz uspeha ne opušta šefa stručnog štaba.

– Krećemo od nule. Za nas protiv Vojvodine počinje nova takmičarska godina i ni trenutak ne razmišljamo o prednosti. Očekuje nas niz izazova na dva fronta, a ovom prilikom pozvao bih sve navijače da nas podrže u što većem broju.

Posebnu pažnju javnosti izazvala su pojačanja, ali Milojević nije želeo da izdvaja pojedince.

– PNovajlije su se odlično uklopile, ali deo zasluga pripada i starosedeocima koji su ih sjajno prihatili. Ovaj prelazni rok prvi je u kojem smo mogli da gledamo korak više i kreiramo tim za budućnost. Ovi igrači zalog su za više od jedne sezone. Svi će dobiti priliku da se nametnu i dokažu, a ocene nećemo donositi posle samo jedne utakmice lili poluvremena – izjavio je Milojević.

0
0

3 Komentara

  1. E moj ti.. ja sam i srecan na samo 17 primljenih samo PSG tamo je mogao dati 17 da nije bilo Borjana… Svi ti na terenu su ekstra neki losji neki bolji al sta ces 😀 nema se para i ne beru se imamo breme duga na ledjima i dalje…. A ti ljudi igraju fudbal i ginu, a ti sedis i lupas za tastaturom… Niti si trener niti si nesto pametan previse, tastatuira je tvoj zivot PAMETNI

    0
    0
    Odgovori
    • Znaš li zašto se ovakve stvari događaju?! Zbog toga što se vrši pogrešna selekcija igrača! Igrači se ne biraaju po tehničkim i fizičkim karakteristikama nego po podobnosti, da li su nečiji sinovi ili su iz grupe igrača koji su lični ljubimci trenera! Tako niko u svetu ne vrši selekciju igrača za prvi tim a to se nama desilo. Igraju nam igrači koji su fizički I tehnički inferiorni a oni su baš iz ove negativne selekcije! Ne volim da se izražavam u kondicionalu ali da nije bilo Borjana, primili bi smo 50 lakih komada! Ali, da se prilikom odabira potencijalnih kandidata za tim, trener Milojevič samo rukovodio algoritmom, onda bi mu igrali brzi igrači i oni koji znaju barem uputiti običan centaršut sa krila! Negativna selekcija je donela katastrofalan rezultat i ništa više. U Zvezdi imaju “Katapult”, opremu za fizičku analitiku ali ne koriste njene rezultate, jer u suprotnom ne bi igrali Milijaš, Ebesilio, Stojković, Savić!

      0
      0
      Odgovori
  2. Posle onakvog debakla koji smo doživeli u grupnoj fazi LŠ, kada smo zauzeli poslednje mesto uz gol razliku za brigu, od 5:17, da li ste izvukli neki zaključak vi koji vodite Zvezdu?! Sada na proleće bi smo trebali da uigravamo ekipu za nove kvalifikacije za Evropu! Ali, i dalje su standardni neki igrači koji su dokazali da ne mogu igrati ozbiljan fudbal u Evropi! Da li to znači da sa istim gubitnicvima nameravate da napadnemo Evropu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter