5
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

CRVENO-BELI TRAMVAJ KRUŽI BEOGRADOM I ZOVE NAVIJAČE: A među putnicima Jirka, Vulić, Vukanović, Jovičić… (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.19 u 12:38

Superligaški timovi sitno broje do nastavka šampionata.

Utakmicama 22. kola i zvanično počinje prolećni deo, a šampion Srbije svoj meč odigraće u subotu.

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ gostovaće novosadska Vojvodina, a marketing tim kluba iz Ljutice Bogdana odlučio je da na kreativan način pozove pristalice tog kluba da dođu na stadion. U sklopu duženja sa navijačima koje je zakazano na okretnici tramvaja kod Gospodarske mehane, među putnicima u specijalno dizajniranom vozilu našli su se novajlije Erik Jirka, te Aleksa Vukanović i Miloš Vulić, ali i Branko Jovičić.

  (VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Navijači koji su došli u velikom broju strpljivo čekaju u redu kako bi se fotografisali sa ljubimcima, ali i kako bi ušli u tramvaj koji će ići sve do Autokomande. Sve ovo deo je akcije marketinga kluba iz Ljutice Bogdana, a u svrhu kako bi animirali što veći broj navijača da sutra dođe na stadion.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine zakazana je za subotu u 16 časova.

(Od izveštača – Darka Noveskog)

0
0

5 Komentara

  1. Jedan klub, jedan vođa..
    Ps. za 10-tak godina i ovo će biti grobarka vlada, to ćemo gledati u nekom od budućih filmova u domaćoj kinematografiji..
    Zvezdosrbija

    0
    0
    Odgovori
  2. Bruka jedna ovo na svetu celom nisam još video niti čuo toliko forsiranje tolika buka oko jednog kluba ! Za ovo nisam čuo ni video niti u Americi,Španiji,Engleskoj,Nemačkoj ovo je strašno! samo očekujem jednog dana da se donese zakon koji zabranjuje postojanje svih ostalih klubova u Srbiji! E zbog ovoga i ovoga slično još više navijam za moj Partizan !

    0
    0
    Odgovori
  3. Navijači se ne zovu tramvajem, već brzom igrom, borbenom i sa puno tempa! kada to Milojević uspe da postigne u Zvezdi onda neće mu trebati razni tramvaji, trolejbusi, ljuljaške i ostale trice i kučine! Posledica male posete na Marakani su lose, jalove igre Zvezde (i pored odličnog plasmana), jer Zvezdina publika je zahtevna i razmažena. Takvom su je napravili Džajić, Kule, Pižon, Dušan silni, i generacija prvaka planete! Kako igra Zvezda pod Milojevićem, najbolji pokazatelj su gledaoci! Na prošlom derbiju na Marakani je prodato 27.000 karata, šta će vam bolji pokazatelj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter