Superligaški timovi stino broje do povratka na teren.

Prvog kolo jesenjeg dela biće odigrano ovog vikenda, u sklopu kog će crno-beli gostovati Bačkoj.


Povodom utakmiceizmeđu Bačke i Partizana koja je na programu u subotu 16. februara sa početkom u 13 časova na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’ danas je u prostorijama kluba održan sastanak rukovodstva kluba i policije, gde je kako Zakon o sportu i spotskim manifestacijama nalaže donešeno nekoliko odluka vezanih za samu utakmicu koja je okarakterisana kao utakmica visokog rizika.

Prodaja ulaznica za ovu utakmicu vršiće se u klupskim prostorijama u četvrtak i petak od 9 do 17 sati. Prodavaće se ulaznice za obe tribine i cena je 500 dinara. Ulaznice plaćaju svi, a pri kupovini ulaznica potrebno je pokazati lični dokument, jer jedna osoba može da kupi najviše četiri karte. Mole se navijači koji imaju sezonske ulaznice da u četvrtak i petak dođu u prostorije kluba i dobiju pozivnice za ovaj susret, jer na stadion neće moći ući sa sezonskim kartama, stoji u saopštenju Bačke.

Na zapadnu tribinu stadiona u Bačkoj Palanci moći će da uđu samo pristalice i simpatizeri Bačke, dok će onima sa obeležjima Partizana biti onemogućen ulaz na taj deo. Istočna tribina namenjena je gostujućim simpatizerima, a kapije stadiona se otvaraju od 19 časova.