1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

AJAKS DOČEKUJE REAL: Tadić govorio o Luki Joviću…

Objavljeno: 12.02.19 u 21:48

U osmini finala Lige šampiona Ajaks dočekuje Real Madrida, ali tema konferencije za novinare nije bio samo taj meč, već i srpski vunderkind.

Ajaks je ove sezone pokazao da može da se nosi sa najvećim evropskim klubovima kada je dobro preznojio Bajern iz Minhena i prošao u dalje u grupi sa AEK-om i Benfikom. Sada sledi dvoboj sa trostrukim zaredom šampionom Evrope Realom iz Madrida. Na konferenciji pred meč sa ‘kraljevskim klubom’ govorio je srpski reprezentativac Dušan Tadić.

– U Amsterdam sam došao zbog ovih stvari, da sa Ajaksom igram u Ligi šampiona. Ovo su utakmice o kojima žudite. Možemo protiv najvećih timova da igramo našu igru. To smo pokazali protiv Bajerna. Samo treba da uživamo na terenu – poeče je priču Dušan Tadić.

Španske medije je zanimalo mišljenje Tadića o kaparisanoj mladoj zvezdi Barselone Frenkiju de Jongu koji će do leta ostati u Amsterdamu.

– On je jedan od naših najvažnijih igrača. Nadamo se da će biti potpuno ifit, ali i da će biti posbeno motivisan za Real.

Sledeća tema bio je Luka Jović, mladi Srbin oko kog navodno vode bitku Real i Barselona.

– On je sjajan igrač sa sjajnim mentalitetom. Ima potreban karakter i kvalitet, spreman je za veliki klub – rekao je lepe reči o svom saigraču iz reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter