6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARIN DONEO ODLUKU: Ovo su dva razloga zbog kojih Nemac ne želi u Kinu!

Objavljeno: 11.02.19 u 10:50

Dolaskom Mirka Ivanića i nejasnim porukama trija Terzić-Mrkela-Milojević stekao se utisak da je samo pitanje dana kada će Marko Marin napustiti Crvenu zvezdu, ali…

Stigla je ponuda Katrana vredna pet miliona evra, ali je ona odbijena. U naftom bogatoj zemlji prelazni rok je završen, te je jedina mogućnost za odlazak Marka Marina ostala Kina. Dolaskom Mirka Ivanića za 1,3 miliona evra iz BATE Borisova i nejasnim izjavama generalnog direktora Zvezdana Terzića, sportskog direktora Mitra Mrkele i trenera Vladana Milojvića navijači su stekli utisak da je prodaja kreativnog plejmejkera skoro gotova stvar. Ipak, nije tako…

Naime, kako HotSport nezvanično saznaje Marko Marin je prelomio da do leta, najverovatnije kraja avgusta ostane u Crvenoj zvezdi. Razloga su dva, jedan i prvi je porodica, a drugi Crvena zvezda. Marku se ne ide u Kinu, jer selidba njegove porodice ne bi išla tako lako, a kako sezona uskoro počinje u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, tako ni sam omaleni fudbaler ne bi mogao da im bude logistička podrška. Drugi razlog je taj što želi da sa svojim voljenim klubom Crvenom zvezdom osvoji titulu ili duplu krunu i tako ostavi dublji trag po kom će ga ‘Delije’ pamtiti. Po svemu sudeći navijači više ne moraju da brinu, Marko će ostati u Zvezdi, iako je do kraja prelaznog roka u Kini ostalo dve nedelje.

Sad ostaje pitanje može li uprava da zadrži Marina i tokom leta kada počnu evropske kvalfikacije. Generalni direktor Zvezdan Terzić je rekao na početku priprema da igrači mogu otići samo sad, da na leto do kraja kvalfikacija prodaje neće biti. Da li to važi i za magičnog Nemca videćemo već početkom juna kada će se krenuti sa novim spekulacijama ko ide, a ko dolazi na stadion ‘Rajko Mitić’. U slučaju da ode Marin trener Vladan Milojević imaće šest meseci da za to pripremi skupog novajliju Mirka Ivanića.

Takođe, trebalo bi napomenuti da u slučaju prodaje Marka Marina Crvena zvezda neće zaraditi celu sumu, pošto po dogovoru sa Olimpijakosom, Grcima pripada 30 posto od prodaje…

TROFEJI MARKA MARINA U KARIJERI:

Česli – Liga Evrope 2013-2014
Sevilja – Liga Evrope 2013-2014
Olimpijakos – Superliga Grčke 2016-2017
Nemačka – šampion Evrope za igrače do 21 godine, bronza na Mondijalu 2010

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj tekst u HS od Darka Noveskog, je najbolji tekst koji sam pročitao u poslednje vreme! Bravo ga gosp. Darka Noveskog! Zašto kažem da je najbolji tekst?! Zato što je konačno neko napisao pravu istinu o mutnom poslovanju Zvezde! Zato što su nejasnim izjavama Terzića, Mrkele i Milojvića, navijači stekli utisak da je prodaja kreativca skoro gotova stvar! Pa, već dve godine pišem po raznim portalima istinu a to je da cela tehnologija delovanja ovih genijalaca iz Zvezde počiva na neprevaziđenim manipulacijama! Vladaju tehnikama obmane i opsene! Ovi spin doktori koji vode Zvezdu usmeravaju medije u željenom pravcu, često bez jasne svesti novinara da učestvuju u takvim operacijama, To su doktori za medijske manipulacije!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa, prilično si u pravu! Evo jedan primer: Non-stop se provlači tvrdnja kako Ben igra već drugu sezonu u Zvezdi i kako je dao 17 golova. Neko bi pomislio kako je on svetska klasa. Kad malo bolje pogledamo njegov učinak taj strašni strelac Ben je 10 golova dao iz penala a penale niko ne pominje, niko ne pominje kako je Ben non-stop forsiran i kako je svaku utakmicu odigrao! Njemu, 31-no godišnjaku nema zamene, izvodi sve prekide, sve aute, sve penale! Oni misle da će ga neko tako perspektivnog otkupiti?! Vide li ovi iz Zvezde koji Bena drže na veštačkom disanju kao je on odigrao 6 utakmica u LŠ?! Nije ga nigde bilo, sve što je uradio bilo je to što je izveo nekoliko auta! Zbog takvog igrača šansu nije mogao dobiti, čak ni 5 minuta, jedan superznalac Meleg ili supertalentovani Veljko Nikolić! Ovo šta radi Milojević sa Benom je zločin prema srpskim igračima!

      0
      0
      Odgovori
  2. Nit je Marin Nemac, nit je Borjan Kanadjanin, ili Ivanic i Stojkovic Crnogorci, jos je manje Belodedic Rumun,a opet ni ti nisi Srbin, nego Makedonac, ko i ja

    0
    0
    Odgovori
  3. одлична вијест.у јуну довести крунића и да буде најачи трансфер икада на нашим просторима.невјероватно брз играч ,а могиу мислити како с њим екипа звезде брзо игтрала.продати филипа стојковића,савића,милијаша(пензија) .супића .хајдина.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter