9
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

ČEKA SE ODGOVOR ‘DELIJA’: Hajduk je juče igrao protiv Lokomotive, ali je ‘Torcida’ vređala samo Zvezdu… (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.19 u 12:10

Navijači splitskog Hajduka okupljeni oko grupe ‘Torcida’ iskoristili su utakmicu sa Lokomotivom iz Zagreba kako bi vređali Crvenu zvezdu.

U subotu su splitski huligani na Rivi u Splitu napali vaterpoliste Crvene zvezde metalnim šipkama i noževima. Golman Aleksandar Kralj živu glavu je izvukao skokom u more, gde hrabri nasilnici nisu smeli da mu se suprotstave. Sa lakšim povredama su prošli njegovi saigrači Dušan Vasić i Miloš Maksimović.

‘Čime se budala ponosi, toga se pametan stidi’, ali splitska ‘Torcida’ se izgleda juče nije vodila ovom izrekom. Naime, navijači Hajduka su povodom dešavanja u subotu tokom utakmice sa Lokomotivom juče vređali Crvenu zvezdu. Na repertoaru je bila stara pesma ‘O Zvezdo, Zvezdana’, a nju njoj se brutalno vređa beogradski klub.

– O, Zvezdo Zvedana, ku*vo je*bana, je*o te Velež, je*ali te svi, a najviše Splićani – orilo se tribinom Poljuda.

Da sve bude još skandaloznije i ostatak navijača na tribinama ‘Poljuda’ je aplauzom ispratio ovu pesmu ‘Torcide’.

Podsetimo, hrabri navijači Hajduka su pre samo nekoliko meseci u Srbiji pri hapšenju ostali bez jedne od svojih najvažnijih zastava, te su posle molili i pozivali se na navijački kodeks da im se navijački rekvizit vrati. To su učinili navijači Rada, a Splićani su eto sada pokazali kako se poštuju kodeksi kada su napali mlade sportiste.

Videćemo, hoće li i kako odgovoriti ‘Delije’…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

9 Komentara

  1. Vi mediji umesto da budete glas razuma ponašate se ko pubertetlije. Ne potpaljujte vatru već smirite strasti. Ako su oni stoka ne moramo i mi biti.

    0
    0
    Odgovori
  2. нема одговора Делија, одговорићемо кад се будемо срели. Ми не лајемо и не претимо као остали!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nevidim razlog da se ikom uzvraća za takvo navijanje. Od nasih navijača se isto mogu cuti takve pesme upućene hrvatskim klubovima. Novinari nebi trebalo da podstiču na odgovaranje i neprimerno skandiranje bilo kome

    0
    0
    Odgovori
  4. Delije su ih tukle pre dve godine kod Doboja, kad su ih cekali ynajuci da ce Torcida proci tuda….ma biju ih kad god imaju priliku! Ali navijace, ne sportiste…sportiste ne diraju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter