0
Domaći fudbal

Foto: Sasa Djordjevic/Beta

BULATOVIĆ ZA HOTSPORT: Otkriva hoće li košarkaši Partizana pomeriti fudbalski meč na Čairu

Objavljeno: 11.02.19 u 17:42

Buran vikend očekuje nas u Nišu. Fudbal se vraća na Čair, ali će naredne nedelje u gradu na Nišavi stanovati i najbolja košarka u Srbiji. 

Radnički će u derbiju kola dočekati ekipu Čukaričkog. Za očekivati je da veliki broj navijača dođe na stadion u subotu od 15 časova i,  da pozdravi svoje ljubimce, koji su jesen završili na drugom mestu. „Real sa Nišave“ će se u slučaju pobede nad direktnim konkurentom za mesto u Evropi imati priliku da se na tom mestu i učvrsti. 

Od četvrtka do nedelje u Nišu se igra i Kup Radivoj Korać, te će se u niškoj areni Čair naći najbolji klubovi koje Srbija ima. Uz Partizan, Crvenu zvezdu, FMP, Mega Bemaks, Dinamik, Borac iz Čačka, na turniru će učestvovati ekipe Sveti Đorđe i Novog Pazara

FOTO:STARSPORT

Upravo bi prošlogodišnji osvajač kupa mogao da napravi pravu pometnju u Nišu. Partizan u četvrtfinalu igra sa ekipoom Novog Pazara, za očekivati je da izabranici Andree Trinkijerija preskoče ovu prepreku i u polufinalu igraju sa pobednikom meča FMP – Sveti Đorđe

Ukoliko pobede u prvom polufinalu naći će se Partizan i FMP, a taj biće na programu u subotu od 17 časova. Dakle, navijači Partizana puniće južnu tribinu dvorane Čair u isto vreme kada se stadion bude praznio. Sportski kompleks Čair koju čine dvorana i stadion nalazi se na samo par metara udaljenosti, te će susret ljubitelja fudbala i košarke te večeri biti neminovan. 

Direktor Superlige Vladimir Bulatović za Hotsport je prokomentarisao da li je razmatrano pomeranje utakmice 22. kola Superlige Srbije. 

– Neće doći do odlaganja, niti pomeranja meča između Radničkog i Čukaričkog. Superliga je razgovarala sa klubovima i nakon pažljivog razmatranja doneta je odluka da se utakmica odigra u subotu od 15 časova, rekao je direktor Superlige Srbije za Hotsport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter