0
Domaći fudbal

VESELINOVIĆ SAČUVAO ČAST RADA: Banjički superligaš poražen od Torpeda!

Objavljeno: 09.02.19 u 19:21

Završni meč u Antaliji , banjički superligaš je odigrao sa aktuelnim osvajačem Kupa i Superkupa Gruzije.

Torpedo je bolje otvorio Meč. Posle prodora Gegeckorija po desnoj strani, Zivzivadze iz srca šesnaesterca Rada donosi prednost ekipi iz Gruzije.

Par minuta kasnije, start nad Kasalicom sudija ne sankcioniše, već pušta prednost, ali Busnić šutira preko gola.
U 24.minutu Tričković je pokušao da iznenadi golmana Torpeda, ali Kvilitaja izbacuje loptu u korner.
U 27.minutu oštar start nad Kasalicom u šesnaestercu Gruzina, sudija Vasilev iz Rusije ponovo ne pokazuje na 11 metara. Minut kasnije, Kapanadze pogađa stativu gola Beograđana.

U 53.minutu viđen je oštar udarac Njegoša Petrovića, ali bez rezultatske promene.  Tri minuta kasnije, prodor Torpeda, golgeterski je završio Zivzivadze duplirajući prednost tima koji je pre dve sezone bio šampion Gruzije.

U 71.minutu, Miloš Trifunović je iz slobodnog udarca pogodio prečku gola Torpeda. U 83.minutu maestralno izveden slobodan udarac sa dvadesetak metasra od strane rezerviste Dolidzea za veliku prednost ekipe Torpeda.

U finišu meča, posle faula nad Goranom Smiljanićem, kazneni udarac sa 11 metara izveo je precizno Borko Veselinović za konačan rezultat poslednje utakmice Rada na pripremama u Antaliji – 1:3. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter