0
Evropske lige

GLAVNA TEMA U ITALIJI: Kako protumačiti novu poruku Aleksandra Kolarova? (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.19 u 13:55

Javnost na ‘čizmi’ danas priča o proslavi gola, odnosno, poruci koju je nakon pogotka poslao Aleksandar Kolarov.

Kapiten srpske reprezentacije je nedavno rekao kako navijači ne bi trebalo da komentarišu njegove igre u Romi, jer se ne razumeju puno u fudbal, zbog čega su ga pristalice stavile ‘na crnu listu’.

Na to se nadovezala katastrofa ‘vučice’ protiv Fiorentine i poraz od 7:1, a sve je kulminiralo transparentima po Rimu u kom je srpski fudbaler nazivan ‘prljavim Ustašom’ i ‘da se spusti na zemlju’.

Sinoć je Roma savladala Kjevo u Veroni sa 3:0, a strelac je bio i Kolarov koji je imao zanimljivu gestikulaciju nakon što je zatresao mrežu.

Rukama se poklonio okrenut prema tribini, što su neki protumačili kao novu provokaciju, ali je izvesnije da se ovim potezom u neku ruku izvinio navijačima zbog svojih komentara.

– Mislim da je to bio sjajan gest, kojim se izvinio navijačima. Igrao je povređen ceo mesec, a nadam se da će nastaviti sa ovakvim izdanjima. Nikada nisam dovodio u pitanje njegove ljudske kvalitete – rekao je trener Rome Di Frančesko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter