7
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IVICA ILIEV O VEČITOM DERBIJU: Finansijski – samo je tu sve jasno!

Objavljeno: 09.02.19 u 14:30

Bliži se 159. večiti derbi, a sportski direktor Partizana Ivica Iliev je govorio o tome u čemu je jedina razlika između crno i crveno belih.

Superliga Srbije se nastavlja sledećeg vikenda, ali cela pažnja je već uperena prema 159. večitom derbiju koji se igra 2. marta. Danas je o duelu dva najveća srpska kluba govorio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je rekao da razlike u kvalitetu dva tima na terenu nema, ali da van njega ima.

– Večiti derbi je blizu i vodim se poslednjim mečom – igrala ga je naša ista ekipa i nemam tu nikakvu bojazan. Što se tiče njih i nas – finansijski je sve jasno, nikad nije bio veći jaz nego u ovom trenutku – rekao je Ivica Iliev, a preneo je ‘Informer’.

Ivica Iliev veruje da je i pored odlaska Marka Jankovića, Partizan jači nego jesenas.

– Jači smo nego što smo bili u odnosu na jesenji deo sezone. Janković, nažalost, nije igrao celu polusezonu, bio je odsutan pet-šest utakmica zbog povreda. Letnje novajlije su stigle, biće mnogo bolje – zaključio je sportski dirketor crno-belih.

Podsetimo, večiti derbi je trebalo da bude odigran u vanrednom kolu 27. februara, ali će on najverovatnije biti pomeren za subotu 2. marta, baš kao i celo kolo Superlige Srbije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

7 Komentara

  1. Вјерујем у побједу у дербију али не вјерујем да ћеш имати образа да поднесеш оставку јер нећемо ништа освојити ове године а дао си ријеч да ћеш је дати.

    0
    0
    Odgovori
  2. Totalno neinteligentan lik. Da igraju finansije PSG i Man.City bi svake godine trebalo da igraju finale LS i da jedna od te dve ekipe osvaja to…Kao drugo,Zvezda je finansije obezbedila prodajom igraca,ulaskom u LE i LS…I navescu ti jos jedan primer u vezi finansija…Da one igraju,Zvezda i Partizan bi trebali da imaju sve pobede nad ekipama iz super lige…U Surdulici cela prva postava ima 5-6 eura platu na mesecno nivou…A ti izracunaj koliko tebi Tosic sam ima, Barem 10 puta vecu platu ima on od cele postave iz Surdulice…Da ne nabrajam Proleter,Zemun itd.Dakle,ne lupetaj,ne pravi alibi vec priznaj da je neko bolji…A za doping kontrolu sto nije bila posle derbija je posebna prica.

    0
    0
    Odgovori
    • NJEGA NI BAGER NECE
      SKLONITI. TO JE BITANGE
      KOJA NEMA OBRAZ. ILIJEV
      I VAZURA PONIZISE NAS TIM
      OBICNI SIBICARE. NULA
      OD LJUDSKOST.

      0
      0
      Odgovori
  3. O cemu ti pricas? O finansijama . Pa najveci problem je nesposobna lopvska uprava. Ako oces pare moraa da igras stalno u evropi , a da bi igrao u evropi moras da ulozis u dobar tim. Partizan otkad pamtim a pamtim veoma dugo jer imam 60 godina nikada nike imao ovako losu upravu i ovako los tim.Na moju zalost a i zalost svih pravih partizanovaca necemo skoro izaci iz ove rupe, a jaz izmedju nas i zvezde bice sve veci i veci ako vi ostanete.Od srca se nadam da necu da gledam od sledece sezone ovu upravu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter