2
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Trener Zvezde o utakmici i pripremama, a na priču o odlasku – ‘svako dobro i prijatno’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.19 u 17:17

Vladan Milojević bio je zadovoljan igrom svojih izabranika danas protiv Maribora, ali i celokupnim pripremama u Beleku.

Crvena zvezda je u poslednjem kontrolnom meču u Turskoj ostvarila i peti trijumf, nad Mariborom rezultatom 1:0.

Meč je rešen u 79. minutu sjajnom individualnom akcijom Marka Marina i petom pobedom iz isto toliko utakmica je završen pripremni period u Beleku.

– Maribor je ozbiljan rival, šampion, igrao je i Ligu šampiona. Tako smo ih i birali… Ali zadovoljan sam, pribojavao sam se jer su često te poslednje utakmice pred odlazak kući problematične. Zbog povreda i sličnih stvari kojih srećom nije bilo. Jedna dobra utakmica, dobro smo odigrali. Ušli smo malo teže, ali od polovine prvog poluvremena pa do kraja utakmice bilo je bolje. Dobar odnos prema igri me raduje, raduju me i novajlije koje pokazuju da su dobra pojačanja.

Veliki broj kvalitetnih igrača će u redovima Crvene zvezde biti slatke muke za Vladana Milojevića.

– To je dobro za Crvenu zvezdu i veliki kapital. Prvenstvo je dugo, dosta razgovaram sa svojim igračima i svi oni za cilj imaju titulu i kup. U prvenstvu ima nepredvidivih stvari kao što su povrede i kartoni. Konkurencija je velika, na njima je da daju maksimum. A dobro se zna da ne moraju da igraju oni najbolji već ono što stručni štab i ja odredimo, na njima je da treniraju.

Potom je usledilo pitanje o odbijenoj ponudi Al Aina o kojoj je ekskluzivna saznanja imao HotSport, ali Milojević nije želeo detaljnije da govori o istoj.

– Nećemo ništa o tome, ništa… Svako dobro i prijatno, završio je razgovor strateg crveno-belih.

Izjavu trenera crveno-belih možete pogledati na 1:56:58 snimka:

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

2 Komentara

  1. Uošte mi nije jasno sa čime je zadovoljan Milojević?! Ne mislim da smo dobro igrali! Ne vidim neki pomak na bolje, a imamo mnogo dobrih igrača, koji nisu dobro uklopljeni u ekipu! Zvezda i dalje nema igru, igra se sporo, jalovo! Mene brinu veoma loši centaršutevi bekova, koji su na nivou starijih pionira, tehnički neizgrađeni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter